met bouwweb vind je meer!


 

3 september 2019

   

Waterbouwdag 2019: Naar Circulair Bouwen in Water 

Datum: donderdag 3 oktober 2019
Tijd: 08:30 - 18:00 uur 
Locatie: Beatrix Theater (Jaarbeurs Utrecht)       

De Waterbouwdag is HET evenement van het jaar is als het gaat om het ontmoeten van vakgenoten en het opdoen van nieuwe kennis op jouw vakgebied, de Waterbouw.

3 Goede redenen om naar de Waterbouwdag 2019 te gaan:
  1. Omdat Andy van den Dobbelsteen, hoogleraar Climate Design & Sustainability aan de TU Delft, een presentatie geeft over de rol van water in de energietransitie en klimaatadaptatie en daarbij direct extra waardecreatie biedt voor de samenleving. Bekijk hieronder zijn introductiefilmpje.
  2. Omdat je het niet mooier kunt hebben, volgens gastspreker Emiel Meijer van Delta Marine Consultants / BAM Infraconsult. Hij komt iets vertellen over de kademuur van de Rothera wharf in Antarctica:
    “Waterbouw... een combinatie van water, grond, staal, beton, schepen, groot equipment en bijzondere uitvoeringstechnieken. Hoe mooi kan je het hebben?!”
  3. Omdat je tussen de innovaties door altijd wel oude bekenden ontmoet, volgens gastspreker Paul Neijenhuis. Of zoals hij het zelf zegt:
    “Benieuwd naar nieuwe ontwikkelingen in de waterbouw? Nieuwsgierig wat circulair bouwen in water kan betekenen? Verrast worden door innovaties? Oude bekenden ontmoeten? Kom naar de Waterbouwdag!”
Programma en aanmelden
Meld je vandaag nog aan, dan houden we een stoel voor je vrij in het Beatrix Theater! 
Bekijk snel het programma op de website en vul het aanmeldformulier in.

Fotowedstrijd: Aanschouw... het mooiste uit de waterbouw
Trots op je werk? Maak dan een foto van jouw mooiste waterbouwwerk of wat je in het dagelijkse leven in de waterbouwsector tegenkomt. Je kunt er een bezoek aan het Hopper Dredger schip Vox Amalia mee winnen. Lees hier hoe je mee kunt doen

Kom ook naar de Waterbouwdag! Dé bijeenkomst voor de hele waterbouwsector, van opdrachtgevers, adviesbureaus en aannemers tot jonge vakgenoten en studenten.??

 

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 
.

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb