met bouwweb vind je meer!


 

14 januari 2020

Powerflex start nieuwe business unit ‘Hose Services’

Op locatie via servicebus én in eigen huis – inclusief training en testen

Powerflex weet als officieel Eaton distributeur van slangen en koppelingen als geen ander hoe slangen de prestaties en kwaliteit van een systeem kunnen bepalen. Om die reden start het bedrijf officieel op 20 februari 2020 een eigen Hose Center op de locatie in Weesp. Hier kunnen klanten met defecte slangen en aanverwante componenten terecht en worden direct geholpen. Al eerder zal Powerflex een service bus laten rijden voor onder andere het assembleren en inmeten van slangen op locatie bij de klant, het uitbrengen van een betrouwbaar advies en het oplossen van storingen.

   

Powerflex levert al decennia slangen van Eaton voor uiteenlopende industriële toepassingen, inclusief toebehoren als fittingen, koppelingen, beugels, adapters enzovoorts. Omdat de componenten afkomstig zijn van één leverancier, zijn deze optimaal op elkaar afgestemd wat leidt tot een hoogwaardige eindoplossing. Niet in de laatste plaats omdat zij standaard voorzien zijn van de vaak vereiste certificeringen binnen de verschillende sectoren zoals Lloyds, DNV-GL, ABS etc.”

Powerflex Hose Services

Al sinds jaar en dag voert de eigen Technische Dienst onderhoud uit op zowel klantlocatie als de eigen locatie in Weesp. De vraag naar service groeit echter evenals de kennis over het belang van kwalitatief hoogwaardige slangen voor toepassing in onder meer hydraulische, airconditiong- en andere kritische industriële installaties. Als sterk bedrijf met gezonde ambities, besloot Powerflex dan ook hier professioneel op in te spelen met de start van ‘Hose Services’.

Mobiel
Onderdeel van Hose Services is de slim uitgeruste servicebus die binnen 4 uur op locatie is. Hij rijdt 24/7 in een straal van 50 km rondom Amsterdam (en daarbuiten) en wordt ingezet voor onder meer het assembleren en inmeten van slangen op locatie maar ook om bedrijven te adviseren en storingen op te lossen of reparaties uit te voeren. Een tweede bus staat op de planning om ook andere delen van Nederland te bedienen.

Op de locatie Weesp
Wanneer de bus al een aantal weken rondrijdt, zal op 20 februari 2020 het Hose Service Center op de locatie in Weesp worden geopend. Dit Center is specifiek ingericht voor het direct uitvoeren van reparaties, het monteren van slangen en koppelingen en het beantwoorden van vragen. Geheel volgens het principe ‘klaar terwijl u wacht’ en uiteraard inclusief koffie.

Aanvullend programma
Om de naam ‘Services’ alle eer aan te doen, heeft Powerflex tevens alle kennis, kunde en aanverwante diensten gebundeld in aanvullende programma’s zoals Total Hose Management, Preventief Onderhoud en Slanginspecties. Programma’s die niet alleen bij Powerflex zelf beschikbaar zijn maar ook door officiële Powerflex Partners worden opgepakt.

Daarnaast is Powerflex officieel trainer voor de FEDA-cursus ‘Veilig werken met Hydrauliekslangen en Componenten’ en ontwikkelt in samenspraak met klanten maatwerk trainingen. Bijvoorbeeld over het belang van veilig en schoon werken en het testen van slangassemblages. Voor het uitvoeren van deze testen beschikt Powerflex over een professionele, gecertificeerde testbank inclusief gecertificeerde medewerkers.

Welkom

Powerflex nodigt belangstellenden uit om op 20 februari de feestelijke opening in Weesp mee te maken. Kijk voor meer informatie op www.pflex.eu en meld u aan via services@pflex.eu.

Contact

Powerflex-fhp
Fluid Handling Products BV Flevolaan 62g
1382 JZ Weesp
T. 0294 450 200
F. 0294 410 045
E. sales@pflex.eu

 

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 
.

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2020 bouwweb