met bouwweb vind je meer!


 

12 maart 2020

Bouwteam Dijkversterking Hansweert compleet!

Vanmorgen ondertekenden het waterschap en aannemerscombinatie Van Oord - KWS de overeenkomst om samen te werken in het project Dijkversterking Hansweert.  Van Oord-KWS is de derde partner die toetreedt en daarmee is het bouwteam voor de dijkversterking compleet. Eerder trad advies- en ingenieursbureau Witteveen+Bos toe.

   

De overeenkomst werd namens het waterschap ondertekend door André Marinisse (waterschap), Paul Vogelaar (Van Oord) en Rob van Koeveringe (KWS). 

De drie partners beschikken elk over specifieke kennis en kunde die nodig is om dit project tot een succes te maken. Het waterschap voert de regie en is het aanspreekpunt voor de omgeving en belanghebbenden. Witteveen + Bos maakt het ontwerp van de dijkversterking en assisteert bij het aanvragen van de benodigde vergunningen. Aannemerscombinatie Van Oord-KWS zal de benodigde uitvoeringskennis inbrengen in het ontwerp.

Het project Dijkversterking Hansweert is geen alledaagse klus. De dijk moet over een lengte van 5,2 kilometer worden versterkt, waarvan een gedeelte langs bewoond gebied. Een technisch complex project, waarbij rekening gehouden moet worden met verschillende belangen. Meer weten over de dijkversterking? Kijk op https://lnkd.in/gMKDxkG.

 

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

Glasbok - transport van glas

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 
.

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2020 bouwweb