met bouwweb vind je meer!


 

23 april 2020

Tips voor betonstorters die buiten werken

Het is buitengewoon vervelend dat werknemers elke keer als er een druppel regen valt hun werkzaamheden voor korte of langere tijd moeten staken. Zo gaat kostbare en dure tijd verloren en duurt het gehele bouwproject langer. Wel eens aan tentenverhuur gedacht? Door het huren van de speciaal voor de bouw geproduceerde tenten kunnen de betonstorters gewoon hun werk blijven doen. Of er nou regen valt of niet.

Niet langer gehinderd door het weer

Kijk maar eens naar het aanbod van Kontent Structures. Zij hebben voor elke gelegenheid een geschikte tent. Dus ook voor betonstorters, die zo in de tent en niet gehinderd door het weer hun werk kunnen blijven doen. Op deze manier loopt geen enkel bouwproject nog vertraging op. De tenten kunnen helpen bij alle denkbare klussen. Als je dan toch de website van Kontent Structures bezoekt, check dan eens het project dat aan de Rijnbrug in Duitsland uitgevoerd is. Dan zie je meteen hoe een met tenten overdekte brug er uit ziet.

Keuze uit tal van verschillende werktenten en opslagtenten voor op de bouw

Behalve voor betonstorters kun je ook kiezen voor andere soorten werktenten en opslagtenten. Want ook voor het opslaan van materialen moet op elke bouwlocatie gewoon een geschikte plaats zijn. Met tenten creëer je die zelf. Het mooie aan de tenten is dat je ze ook even gemakkelijk kunt gebruiken voor het houden van een beurs of andere evenementen. De tenten zijn wat dat betreft buitengewoon veelzijdig en uiteraard in tal van maten beschikbaar. Er zijn in elk geval altijd tenten beschikbaar voor de betonstorters, daar kun je zeker van zijn.

Kleed de tenten aan zoals jij dat wilt

Je kleedt de tenten aan zoals jij dat wenst. Meen je dat een overkapping voldoende bescherming biedt dan kies je voor alleen een tent. Je kunt een tent echter ook laten verlichten en verwarmen. Een verwarmde tent zet je overigens bij voorkeur in voor de opslag. Bepaalde producten mogen vaak namelijk niet vochtig worden. Daarnaast kan het handig zijn om voor dubbele deuren te kiezen om zo de entree meer toegankelijk te maken.

Tenten zijn buitengewoon veelzijdig in gebruik

Je kunt tenten huren die als tijdelijke overkapping kunnen dienen dus, in dezelfde tenten kun je vluchtelingen een tijdelijk onderdak bieden. De tenten zullen dan uiteraard verschillende aangekleed worden. De tenten bieden veiligheid en zijn leverbaar met bijvoorbeeld brandblussers om calamiteiten te voorkomen.

 

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

Glasbok - transport van glas

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 
.

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2020 bouwweb