met bouwweb vind je meer!


 

26 mei 2020

Waar rook is, is vuur: het belang van rookmelders in uw woning

Wist u dat 1 op de 67 woningen in Nederland jaarlijks getroffen worden door brand? Wat daarbij opmerkelijk is, is dat het grootste deel van deze branden niet eens veroorzaakt zijn door direct vuur. Het grootste deel van deze woningbranden wordt veroorzaakt door roken, kortsluiting of defecte apparaten. Daarnaast begint in dit digitale tijdperk ook een dreigende trend op te treden van woningbrand door het overladen van smartphones en tablets.
Hoe kunt u de schade van dit soort onvoorziene omstandigheden zoveel mogelijk beperken? Dit kan door middel van rookmelders. Rookmelders zijn namelijk cruciaal in het vroegtijdig opsporen van brand en waardoor u, uw familie en/of huisgenoten en uw eigendommen zoveel mogelijk gespaard kunnen worden. Daarnaast zorgt de aanwezigheid van een goede rookmelder ervoor dat de kans op sterven door een brand met 50% verminderd wordt. De aanschaf van een goede rookmelder is van groot belang, er gaat ten slotte niets boven uw eigen veiligheid!

   


Een bekend en betrouwbaar merk voor rookmelders is Ei.
De Ei rookmelders worden gecreëerd op basis van expertise en ervaring, Ei is namelijk al sinds 1988 hét bedrijf in brandveiligheidsoplossingen. Alle rookmelders van Ei voldoen aan hoge eisen en zijn goedgekeurd door de Europese Regelgeving. De hoog kwalitatieve rookmelders zijn storingsvrij en hebben een lage responstijd: iedere seconde extra kan cruciaal zijn in een situatie met brand!
De meest populaire rookmelder is de Ei 146 rookmelder. Deze 230V rookmelder beschikt over een batterij, zodat u toch verzekerd bent van rookdetectie wanneer de stroom uitvalt. Daarnaast is deze rookmelder voorzien van een Easi-fit systeem waardoor u verzekerd bent van een eenvoudige montage.  

 

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

Glasbok - transport van glas

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 
.

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2020 bouwweb