met bouwweb vind je meer!


 

16 oktober 2020

   

Risicomanagement Hoogwaterprojecten
Leren van projecten door Erfan Hoseini

Op 6 november 2020 om 10.00 uur verdedigt Erfan Hoseini, TU Delft, zijn proefschrift met de titel “Learning from our projects, Evaluating and Improving Risk Management of Flood Protection Program (HWBP)”.

In het promotie-onderzoek heeft hij gekeken naar hoe de toepassing van risicomanagement verbeterd kan worden in de projecten uitgevoerd onder het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP).

In het onderzoek is een risicovolwassenheidsmodel ontwikkeld waarmee volwassenheid van risicomanagement in verschillende projecten gemeten is. Daarnaast zijn geïdentificeerde en opgetreden risico’s van projecten van het HWBP onder de loep genomen en is onderzocht welke risico’s vaker in de projecten van waterschappen optreden. Om inzicht te krijgen in de benodigde risicoreservering van projecten zijn geraamde en gerealiseerde kosten van 44 projecten geanalyseerd. Tot slot heeft Erfan een aantal aanbevelingen gedaan aan waterschappen en de programmadirectie van het HWBP over hoe zij risicomanagement in hun projecten op een hoger niveau kunnen brengen.


Ben je een dijkwerker, werk of werkte je bij HWBP, of wil je gewoon meer weten over het onderzoek en wil je het boek graag ontvangen, dan kun je contact met Erfan Hoseini opnemen. E-maiL; E.Hoseini@tudelft.nl

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

Glasbok - transport van glas

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 
.

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2021 bouwweb