met bouwweb vind je meer!


 

30 oktober 2020

Deze 4 tuinmeubelen kun jij helemaal zelf bouwen!

Ben jij een creatieveling die ervan houdt om met zijn handen bezig te zijn? Dan deins jij vast niet terug om tuinmeubelen te bouwen! Een veel gebruikt materiaalsoort om tuinmeubelen te maken is steigerhout. Een prachtig houtsoort dat past in iedere tuin. Graag geven we jou vier voorbeelden van houten tuinmeubelen die jij zelf kunt maken. Lees mee en raak geïnspireerd!

   

Een comfortabel loungeset

Vooral in de tijd van corona is het leuk om zelf aan de slag te gaan, in plaats van tuinmeubelen kant en klaar te kopen. Een mooi project om zelf mee aan de slag te gaan is een loungeset. Als je van relaxen houdt onder je overkapping is dit echt een musthave. Met dit tuinmeubel ben je er zeker van dat je tot rust komt.

Een ligbed om te zonnen

Kunnen we volgend jaar weer op vakantie? Niemand die het weet in deze onzekere tijd. Daarom is dit het perfecte moment om te investeren in je tuin en hier meer een vakantiegevoel te creëren. Maak daarom een ligbed, om in de zomer heerlijk met je boek en een drankje te kunnen genieten van de zon! Nu hoeft je de achtertuin niet meer te verlaten.

Een handige bijzettafel

Als je dan gezorgd hebt voor goeder zitplekken is het ook geen overbodige luxe om een tafeltje te hebben waar je je drankje op kunt zetten. Met dit item kun je helemaal los gaan en zelf bepalen welke vorm, lengte en breedte deze moet hebben. Als je het mooi vindt kun je de bijzettafel ook nog een leuke kleur geven.

Een gezellige borrelhoek

Met vrienden borrelen in de tuin is een van de gezelligste dingen die er is in de zomer. We gaan er natuurlijk van uit dat tegen die tijd de horeca open is, maar gezellige avonden thuis moet je er ook zeker in houden! Ga daarom aan de slag met het maken van een eigen zithoek. Maak een hoge tafel en barkrukken. Voorzie deze van kussens, zodat je comfortabel zit en klaar ben je.

Extra tip: een praktische kledingkast

Besteed je liever aandacht aan meubelen voor binnen? Veel mensen bouwen tegenwoordig hun eigen kledingkast van steigerhout! De neutrale kleur geeft een natuurlijke uitstraling aan je slaapkamer en zorgt voor een frisse look.

Liever kant en klare tuinmeubelen kopen? Bij Fonteyn kies je uit een ruim aanbod en vind je gegarandeerd de tuinmeubelen die bij jou passen!

 

 

 

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

Glasbok - transport van glas

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 
.

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2021 bouwweb