met bouwweb vind je meer!


 

12 november 2020

Wat zijn de voordelen van lockers op de werkvloer?

Bouwbedrijven, kantoren of fabrieken: de aanwezigheid van lockers kan voor veel bedrijven erg handig zijn. Lockerkasten worden steeds populairder en zorgen ervoor dat personeel hun persoonlijke spullen veilig kan opbergen voordat ze aan het werk gaan. Er zijn dan ook genoeg redenen te bedenken om als bedrijf te kiezen voor lockers. In dit artikel hebben we de grootste voordelen van lockerkasten voor bedrijven op een rijtje gezet!

Tip: ben je op zoek naar stevige en veilige lockers? Neem een kijkje in het assortiment van Lockerkasten shop.

  voordelen lockers op de werkvloer  

 

Veilig opbergen van persoonlijke spullen

Voor werknemers is het een fijn idee dat ze op een veilige manier hun persoonlijke spullen kunnen opbergen. Denk bijvoorbeeld aan hun smartphone, autosleutels, kleding, schoenen of sieraden. Een persoonlijke locker biedt de mogelijkheid om de spullen achter slot en grendel op te bergen tijdens hun werkdag.

Opgeruimd staat netjes

Het veilig opbergen van persoonlijke spullen is natuurlijk erg fijn. Een ander voordeel is dat werknemers al hun spullen netjes opbergen in de locker of lockerkast. Dit zorgt ervoor dat er geen persoonlijke spullen meer rondslingeren binnen het bedrijf. Een lockerkast biedt genoeg ruimte om alle spullen van elk personeelslid op te bergen.

Verschil tussen een garderobelocker en lockerkast

Het grootste verschil tussen een normale lockerkast en een garderobelocker is dat er in laatstgenoemde plek is om je kleding in op te hangen. In een garderobelocker is er genoeg ruimte om een jas of ander kledingstuk in op te hangen. Dit is ook de reden dat ze vaak groter in de lengte zijn.

Gewone lockerkasten hebben kleine vakken die perfect geschikt zijn voor het opbergen van (kleine) persoonlijke spullen. Lockerkasten worden ook wel “vakkenkasten” genoemd en zijn verkrijgbaar met vakken in verschillende groottes.

Overtuigd? Bestel online lockerkasten!

Na het lezen van de voordelen overtuigd van lockerkasten op de werkvloer? Dan kan je gemakkelijk en voordelig een lockerkast of meerdere lockerkasten bestellen in de webshop van Lockerkasten-shop.nl. Zij hebben een zeer uitgebreid assortiment met allerlei verschillende lockerkasten.

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

Glasbok - transport van glas

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 
.

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2021 bouwweb