Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

3 januari 2003

Start inschrijving Herman Wijffels Innovatieprijs

De belangrijkste prijs voor jonge ondernemers Op 6 januari aanstaande start de inschrijvingsperiode voor de Herman Wijffels Innovatieprijs 2003. Jonge ondernemers, dus ook die in de bouwsector, kunnen nog tot 1 april een innovatief idee of plan bij hun Rabobank aanmelden.

Met de Herman Wijffels Innovatieprijs ondersteunt de Rabobank jonge ondernemers tot 36 jaar, die innovatieve producten, diensten of processen ontwikkelen. Het hebben van een verfrissende visie op ondernemerschap scoort eveneens hoge ogen. Het gaat daarbij niet alleen om bedrijfseconomische ondernemingskwaliteiten. Ook worden er eisen gesteld aan vaardigheden in modern coöperatief denken en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De beste ondernemer van dit jaar wint de hoofdprijs van 100.000 euro. De tweede prijs bedraagt 75.000 euro en de derde prijs is een geldbedrag van 50.000 euro.

Het afgelopen jaar was de eerste editie van de prijs meteen een groot succes. Rik van Slingerlandt reikte namens de Raad van Bestuur van de Rabobank Groep samen met Herman Wijffels de prijzen uit. Het was enorm hoeveel publiciteit de genomineerden kregen. Niet alleen direct toen de nominaties bekend waren, maar ook na de prijsuitreiking. We rekenen nu op nog meer inzendingen dan vorig jaar, omdat de normen en eisen nu bekender zijn. Ik zou zeggen: inschrijven, want het is in één keer de belangrijkste Nederlandse prijs voor jonge ondernemers geworden.

Het inschrijfformulier en de folder over de aanmeldings- en selectieprocedure zijn bij de Rabobank op te vragen of vanaf 6 januari te downloaden via de website Rabobank
Publicatiedatum: 3 januari 2003
Auteur: Viola Huurnink

meer info op bouwweb


 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl