Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

15 januari 2003

Nieuwe website draagt bij aan een veiligere samenleving.

Dat er behoefte was aan een website over brandveiligheid bleek wel uit het groot aantal overweldigende reacties. Veel personen leverden spontaan een bijdrage door artikelen over brandveiligheid ter beschikking te stellen aan de webmaster.

De in december 2002 gelanceerde website www.brandveilig.com  brengt alle geïnteresseerden voor brandveiligheid bij elkaar op één plaats. Door de uitgebreide range van onderwerpen gaat www.brandveilig.com verder dan reeds bestaande sites die zich beperken tot één aspect van brandveiligheid.

Webmaster Erik Ruijs: "Er zijn een aantal zeer nuttige sites over brandveiligheid te vinden op internet, echter doordat zij meestal één doelgroep bedienen, dragen ze niet voldoende bij aan het samenbrengen van iedereen die geïnteresseerd is in brandveiligheid."

Voor de commerciële bedrijven die bijdragen aan de website door een artikel te plaatsen snijdt het mes aan twee kanten. Enerzijds brengen zij architecten, aannemers, particulieren en brandweerlieden op de hoogte van nieuwe oplossingen, en anderzijds wordt hun bedrijfsnaam direct gekoppeld aan deze nieuwe oplossing.

Voor de webmaster zijn drukke tijden aangebroken, hij moet de aangeleverde artikelen bewerken en op de website zetten. Tevens zijn er vele tientallen bedrijven en niet-commerciële organisaties die zich hebben opgegeven voor een vermelding op de website.

[meer info: www.brandveilig.com  ]


 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl