Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

13 mei 2003

WaterINNovatiebron (WINN) (Tweede cyclus)

WaterINNovatiebron (WINN), het natte innovatieprogramma van Rijkswaterstaat voor het ministerie van Verkeer en Waterstaat, is een vervolg op Kerend Tij de eerste cyclus van het natte innovatieprogramma. WINN nodigt u uit hierover met ons mee te denken. Vanuit een stevig toekomstperspectief leggen we samen met u opnieuw een basis onder de regie voor inrichting , beleid en beheer van water en de infrastructuur van Nederland. Tegelijkertijd willen we met u zoeken naar slimme oplossingen om het gebruik van water en onze natte infrastructuur ook al op korte termijn duurzaam voor elkaar te krijgen.

Het innovatieprogramma beoogt toekomstvaste impulsen te geven aan nieuwe combinaties van ruimtegebruik en veiligheid bij de herinrichting van onze infrastructuur en ruimte, en zoekt samenspraak en samenwerking met externe partners, gekend en ongekend, als vaarweggebruikers, belangenorganisaties, marktpartijen, deskundigen, architecten, mensen uit de reclame- en kunstwereld, middelbare scholieren en studenten. Het programma ontwikkelt lange termijn perspectieven, concrete proefprojecten en demonstraties, en wil het denken op lange termijn koppelen aan realisaties op korte termijn.

meer info: Kerend Tij

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl