Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

14 juni 2003

Heijmans verkoopt staalbouwactiviteiten aan Rijndijk Staalgroep.

Heijmans N.V. (bouw, vastgoedontwikkeling en aanverwante activiteiten) verwacht overeenstemming te bereiken over de overname van haar staalbouwactiviteiten door Rijndijk Staalgroep B.V. te Eindhoven.

Bij de publicatie van haar jaarcijfers in maart jl., kondigde Heijmans aan haar staalbouwactiviteiten af te zullen bouwen. In reactie daarop heeft Rijndijk Staalgroep Heijmans benaderd ten einde de mogelijkheden te onderzoeken de aandelen van Heijmans Staalbouw B.V. over te nemen. Inmiddels hebben partijen op hoofdlijnen overeenstemming bereikt over een dergelijk overname. Met de overname door Rijndijk Staalgroep worden ruim 50 arbeidsplaatsen behouden nadat van de aanvankelijke bezetting 30 personen zijn herplaatst.

Rijndijk Staalgroep is een holding van staalbouwbedrijven waaronder BNG in Budel en Lengkeek in Hoogvliet. Rijndijk Staalgroep is met een jaaromzet van ruim € 45 miljoen en meer dan 400 medewerkers één van de grotere staalbouwbedrijven in Nederland. De activiteiten zullen worden voortgezet vanuit de vestigingen Budel, Utrecht en Hoogvliet waar Rijndijk Staalgroep over bestaande productiefaciliteiten beschikt.

 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl