Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

1 juli 2003

Stibbe richt zich op centrale samenwerking om de efficiëntie te verbeteren

De advocaten willen met iManage WorkSite de productiviteit significant verbeteren.

Stibbe, één van de grote Europese advocatenfirma's met kantoren in Amsterdam, Brussel, Londen en New York, heeft iManage WorkSite™ als technologie voor haar centrale zaakgerelateerde samenwerking gekozen. De firma schat dat de tijd die nodig is om documenten te maken en verwerken hierdoor ruimschoots wordt ingekort.

De installatie van de managementtechnologie voor inhoudelijke samenwerking van iManage, ondersteunt de visie van de firma op centrale samenwerking bij zaken. Het systeem voorziet haar advocaten bij elke willekeurige zaak van een geïntegreerd, historisch inzicht in documenten, gebeurtenissen, taken en contacten. Bovendien zullen de wereldwijde teams vanaf welke locatie en op ieder moment ook naadloos toegang tot cliëntenkwesties hebben, die in hun werkgebied vallen.

Na een succesvolle pilot in het begin van 2003, wil Stibbe iManage Worksite standaard in het gehele bedrijf gaan invoeren. De firma koos de oplossing van iManage boven die van de concurrenten vanwege Worksite’s lage kosten, het gemak en de snelheid van ontwikkeling en de bewezen, geïntegreerde architectuur met mogelijkheden voor e-mail management. Voor de oplossing hoeft er niet aan bestaande systemen gesleuteld te worden. Daarnaast verschaft de oplossing gebruikers een intuïtieve interface waardoor extra gebruikstraining niet noodzakelijk is.

De wereldwijde invoering moet later dit jaar voltooid zijn, en Stibbe verwacht dat haar interne productiviteit hierdoor significant zal toenemen. Het wordt voor de firma nu ook mogelijk om tal van nieuwe diensten aan haar cliënten aan te bieden, zoals bijvoorbeeld e-case management en online procesvoering; de mogelijkheid voor zowel cliënt als firma om via het web samen aan de inhoud van een case te werken door middel van één enkele 'portal view'. Bovendien verwacht Stibbe dat iManage Worksite ertoe zal bijdragen de bestede tijd aan het opstellen van contracten en andere zaakkwesties te verkorten.

De investering van Stibbe in Worksite leidt tot een meer gestroomlijnde werkwijze en een verbetering van de communicatie met cliënten. iManage Worksite zal volledig met Stibbe's huidige oplossingen geïntegreerd worden, inclusief de financiële en juridische management-, CRM-, groupware- en workflowsystemen.

"De bewezen technologie van iManage is uniek in de juridische markt. Het voorziet onze gebruikers van een directe toegang tot alle zaakgerelateerde informatie via één centrale portal," zei Stef van Weeghel, partner en bestuurslid bij Stibbe. "Het vereist ook een minimale reorganisatie van bestaande systemen en gebruikerstraining, waardoor de totale kosten erg laag blijven."

"We kozen voor iManage omdat het de belangrijkste leverancier van managementtechnologie voor inhoudelijke samenwerking is, met 45% van de AMLaw 100 en 18% van de VK top 200 advocatenkantoren als gebruiker. De technologie werd bovendien persoonlijk onderschreven door één van onze samenwerkingspartners, Herbert Smith, een huidige gebruiker van iManage," concludeerde hij.

"Om geografisch over de gehele wereld verspreide teams samen te weven, had Stibbe een nieuwe technologie nodig," zei Patrick Baudouin, vice-president EMEA bij iManage. "Onze lange termijn binding met het juridische bedrijfsleven heeft het mogelijk gemaakt om alle eisen van Stibbe in één efficiënte oplossing te leveren - van document en e-mail management tot samenwerkings- en extranet-mogelijkheden. Het contract met Stibbe onderschrijft ons voortdurend wereldwijde succes in de juridische markt."

Voor meer informatie kunt u een bezoek brengen aan de iManage Virtual Press Room op: http://www.lewisvpr.com/clients/imanage.html.
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl