Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

31 augustus 2003

Koninklijke Boskalis Westminster nv standaardiseert BricsCad IntelliCAD binnen haar organisatie.

BricsCad en Key-P, BricsCad’s partner in Nederland, melden vandaag gezamenlijk de ondertekening van de Corporate License Overeenkomst voor BricsCad IntelliCAD door Koninklijke Boskalis Westminster nv. Door het ondertekenen van deze overeenkomst, is het toegestaan dat Boskalis een versie van BricsCad IntelliCAD verdeelt onder al haar werknemers, zonder beperking. BricsCad IntelliCAD zal wereldwijd gebruikt worden als het standaard CAD platform binnen Boskalis.

"We hebben IntelliCAD aan een uitgebreide test onderworpen en hebben ervaren dat de compatibiliteit, van de door ons benodigde functionaliteit, met ons tot nu gebruikte CAD systeem volledig aanwezig is. De support en ondersteuning gedurende de evaluatieperiode geeft ons veel vertrouwen in een langjarige relatie. IntelliCAD zal als standaard worden opgenomen in de softwarebundel voor projectleiders en surveyors, die wereldwijd worden ingezet. Boskalis is nu in staat AutoCAD® tekeningen tegen aanmerkelijk lagere kosten te produceren, in te lezen en te bewerken.", aldus Sjaak Stam, ICT Manager bij Boskalis.

"We zijn zeer tevreden om te kunnen werken voor Boskalis. Het onderschrijft onze stelling dat BricsCad IntelliCAD het beste alternatief is voor de DWG wereld. Bovendien merken we dat grotere organisaties de hoge kosten verbonden met updates en aankoop van software meer en meer trachten te reduceren en dat ICT Managers een manier zoeken om het beheer van software licenties te vereenvoudigen. We geloven dat de aanpak van BricsCad en KeyP werkt en een reëel alternatief aanreikt. In elk geval zijn we er van overtuigd dat we krachtige en toch financieel haalbare software kunnen leveren aan bedrijven zoals Boskalis.", zeggen Paul de Bruin, directeur van Key-P en Erik De Keyser, CEO van BricsCad.

[meer info: BricsCad - bouwweb]

 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl