Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

20 september 2003

SecuBar Snap, Een even simpele als innovatieve oplossing tegen indringing

Secu Products

Wij Nederlanders houden van veel licht in huis. Maar al die ramen zijn voor veel inbrekers een regelrechte uitnodiging. Bovenlichtjes, wc-raampjes, ramen naast de deur of in de keuken en zelfs lichtkoepels worden met 't grootste gemak opengebroken of ingeslagen. Met één schroevendraaier is het zo gebeurd.
Om de woning binnen te dringen, is niet eens een groot raam nodig. Een opening groter dan 15 cm is volgens de politie al genoeg! Geen probleem. Want SecuProducts introduceert SecuBar: barrièrestangen en andere beveiligingen die ervoor zorgen dat geen inbreker meer binnenkomt. SecuBar wordt toegepast op bovenlichtjes en andere ramen, waar een permanente beveiliging nodig is.
Ook zijn er praktische oplossingen voor schuifpuien en lichtkoepels. Bovendien kan het raam met een SecuBar gewoon open blijven, bijvoorbeeld om te ventileren.

De montage van een SecuBar RVS barriere-stang gaat wel heel erg makkelijk met 2 composiet inboorhulzen. Alleen 2 gaten voorboren in beide kozijnen is voldoende (diam.ø20, 44mm diep). Daarna: hulzen met stang inschuiven, stang terugschuiven, hulzen borgen en klaar. Omdat de montage zo makkelijk gaat, biedt deze oplossing vooral voordelen voor de prof die serie-matig barrière-stangen monteert.

De montage van de Snap is volledig schroefloos. De Snap wordt compleet geleverd met een montage-vork voor het razendsnel aftekenen en inslaan van de hulzen.
Voldoet aan Politiekeurmerk Veilig Wonen® en SKG®.
Bruto prijs: € 10,04 excl. btw. (per set van 2 incl. montage-vork)

[meer info: Seco Products]

 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl