Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

5 otober 2003

Plasmacluster luchtreinigers: oplossing voor rookvrije werkplek ?

Per 1 januari 2004 is een rookvrije werkplek wettelijk verplicht. Vanaf die datum bepaalt de tabakswet dat werknemers geen hinder door roken van anderen mogen ondervinden. Tabaksrook vormt een groot probleem op de werkplek, in openbare gelegenheden en thuis. In de Tabakswet zijn daarom verschillende rookverboden opgenomen om de niet-roker tegen het inademen van tabaksrook te beschermen. Belangrijk is dat; De werknemer bepaalt of er sprake is van overlast. Het recht op een rookvrije werkplek is niet hetzelfde als een algeheel rookverbod.

Plasmacluster is een revolutionaire manier van luchtzuivering. De ruimte waarin u zich bevindt wordt uitermate snel en effectief gereinigd van bacteriën, virussen, vervelende geurtjes, schimmels, pollen en andere allergenen. De plasmacluster luchtreiniger filtert de lucht niet alleen middels een filter maar zorgt ervoor dat de negatieve bestanddelen in de lucht gezuiverd worden door het uitstoten van negatieve en positieve ionen. Dit zorgt voor een aangename leef en werkomgeving waarin u zich dagelijks bevindt.

Naast de luchtzuiverende werking via het unieke Plasmacluster systeem zijn de luchtreinigers ook nog extra voorzien van een apart HEPA- en koolstoffilter voor een dubbele werking. Het HEPA filter vangt 99,99% van alle stofdeeltjes, pollen, bacteriën en andere allergenen op die door het filter worden gezogen.

Bij uitstek geschikt voor mensen met allergische klachten. Het koolstoffilter zuivert de lucht van nare geurtjes. De actieve kool met minuscule poriën zuigt de stank veroorzakende deeltjes als het ware op. Zeer efficiënt tegen bijvoorbeeld kookgeurtjes of de geur van tabaksrook. De levensduur van de filters is afhankelijk van het model 2 tot 5 jaar.

Er zijn 4 modellen leverbaar geschikt voor een oppervlakte van 15 tot 62 m2 . Bij grotere ruimten kunnen meerdere units geplaatst worden. Het grootste model is vooral geschikt voor vergader- of openbare ruimten, door het bezoekersslot is het niet mogelijk dat door niet geautoriseerde personen de instellingen gewijzigd worden. Alle modellen worden geleverd met een afstandbediening.

meer info: HVAC

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl