Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

31 oktober 2003

GEVELtotaal
Nieuwe vakbeurs over de schil van het gebouw

28 tot en met 30 januari 2004

   

Innovatieve gevels in de schijnwerpers op GEVELtotaal 2004!

RTB Beurzen organiseert van 28 tot en met 30 januari 2004 de nieuwe vakbeurs ’GEVELtotaal’ in Ahoy’ Rotterdam.

Dit tweejaarlijkse evenement op het gebied van integrale gevelbouw informeert en inspireert architecten, bouwondernemers, aannemers, woningbouwcorporaties en projectontwikkelaars.

De beurs presenteert alles op het gebied van gevels; van ontwerp tot realisatie en innovatie van gevels, van woningbouw tot utiliteitsbouw, van nieuwbouw tot renovatie, van gevelbekleding tot binnenspouw en van dorpel tot nok. Uiteraard komt ook het dak, ookwel de ’vijfde’ gevel genoemd, volwaardig aan bod.

RTB Beurzen speelt met deze nieuwe vakbeurs in op de gebleken behoefte van opdrachtgevers en beïnvloeders van de bouw aan inspiratie en innovaties op het gebied van vernieuwende gevelbouw.
Voor fabrikanten/importeurs is GEVELtotaal 2004 dé plaats en hét moment om in contact te komen met deze bepalende doelgroep. Een adviescommissie ondersteunt het initiatief vanuit de branche.

Veilig omhullend, prikkelend onthullend
Trendsetters en toonaangevende architecten Rudy Uytenhaak en Marco Romano zijn door RTB Beurzen aangetrokken om GEVELtotaal 2004 tot een spraakmakende en vernieuwende vakbeurs te maken. Als directeur van het gelijknamige architectenbureau weet Uytenhaak als geen ander waar directies van architectenbureaus, bouwbedrijven en projectontwikkelaars op zitten te wachten: "een ontmoetingsplek voor vakgenoten, waar je de meest actuele en volledige informatie kunt verkrijgen over de vernieuwingen in de gevelbouw. De verleiding die uitgaat van de huid van het gebouw: ’veilig omhullend, maar ook prikkelend onthullend…..’

Deelnemers en bezoekers zullen op GEVELtotaal 2004 zeker geïnspireerd worden."

Innovatieprijs
GEVELtotaal biedt meer dan alleen vernieuwende exposities. Bezoekers kunnen echte gevels met verrassende ideeën van integrale gevelbouw bekijken en themapleinen bezoeken met onderwerpen zoals renovatie, hellend dak, IFD, veiligheid en klimaatbeheersing. Ook nomineert de organisatie exposanten met aansprekende productinnovaties voor de ’GEVELtotaal 2004 innovatieprijs’.

Informatie
GEVELtotaal 2004 is woensdag 28 en donderdag 29 januari te bezoeken van 12.00 tot 21.00 uur. Vrijdag 30 januari a.s. is de beurs open van 12.00 tot 18.00 uur. Entree: € 15,- of op uitnodiging.

Naast GEVELtotaal organiseert RTB Beurzen in Ahoy’ Rotterdam jaarlijks een groot aantal publieks- en vakbeurzen zoals HOUT, BinnenHuis&Tuin, Visma en Femina.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen voor deelname contact opnemen met

Johan Heystek,
telefoonnummer (010) 242 53 10 of
info@geveltotaal2004.nl.

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl