Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

1 november 2003

Free-line, voor baden in luxe
Nieuwe collectie Duscholux acryl baden


Duscholux introduceert Free-line, een nieuwe collectie acryl baden. Met een grote verscheidenheid aan vormen en maten biedt Free-line voor elke smaak en inbouwsituatie een passende oplossing. Niet alleen in de royale, maar ook in de kleine badkamer.

De Free-line baden zijn ontwikkeld met het oog op comfort. De ergonomische binnenvorm volgt de natuurlijke belijning van het lichaam en zorgt voor een streelzachte, ontspannen ligpositie. De geïntegreerde armleggers nodigen uit tot genieten en relaxen. Met de royale diepte is baden met koude schouders of knieën eveneens verleden tijd. Het design van deze baden kenmerkt zich door een heldere belijning, zachte overgangen en een actuele uitstraling. En daarmee staat Free-line met recht voor "baden in luxe".

Opties voor extra comfort
Voor wie -naast de standaard voorzieningen voor ontspannen liggen- nog meer comfort wenst, biedt Duscholux een aantal opties. Ergonomisch gevormde nekkussens, of een fraaie verchroomde badgreep voor comfortabel in- en uitstappen. Ook diverse whirlpoolsystemen behoren tot de mogelijkheden. Wie prijs stelt op optimale hygiëne kan kiezen voor een speciale anti-bacteriële laag op het acryl. Daarmee krijgen vuil en bacteriën nauwelijks kans zich te hechten. Deze speciale "Safetec" behandeling vereenvoudigt ook het schoonmaken van de badkuip.

Vele keuzes
De Free-line collectie biedt een keur aan variaties en maatvoeringen. Met hoekbaden, rechthoekige en zeshoekige baden of een ovalen bad, biedt Duscholux een passende oplossing voor elke smaak en inbouwsituatie. In het Free-line assortiment bevinden zich ook baden met een geïntegreerde douchezone, voor comfortabel baden en douchen in een.

De Duo-Form modellen zijn voorzien van ergonomische ondersteuning voor twee verschillende posities; ontspannen liggen aan de ene kant en comfortabel zitten aan de andere kant. Fraaie ombouwpanelen, voor een smaakvolle afwerking, completeren de keuzemogelijkheden.

Met de Free-line collectie biedt Duscholux baden naar wens met actueel design dat een meerwaarde betekent in de badkamer. Met de vele voorzieningen voor comfort wordt baden optimaal ontspannen.

Trend douchebakken
Ter completering van haar assortiment biedt Duscholux tevens een nieuwe collectie douchebakken. De Trend collectie biedt een keuze uit vierkante, rechthoekige en halfronde douchebakken in diverse maatvoeringen. Het sobere, elegante design is het beste te omschrijven als "de klasse van eenvoud."

De Trend douchebakken harmonieren stijlvol met de Free-line baden en de diverse douchewand collecties uit het Duscholux assortiment.

Meer informatie over de Free-line baden, de Trend douchebakken en andere Duscholux producten is beschikbaar op www.duscholux.nl

 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl