Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

14 november 2003

Architectenweb projectenrubriek nu ook op portal zibb.nl/bouw

Vandaag is de internetportal zibb.nl/bouw uitgebreid met de architectuurdatabase van architectenweb.nl. Zibb.nl, de grootste business to business portal van Nederland, is een initiatief van Reed Business Information (RBI) en de Rabobank. RBI, ook bekend van de vakbladen Bouwwereld en BOUW, heeft in architectenweb een goede partner gevonden om op het gebied van architectuur haar scope te verbreden.

De nieuwe rubriek op de homepage van zibb.nl/bouw Îarchitectuurgidsâ wordt geheel verzorgd door architectenweb. Met meer dan 1750 projecten (met gezamenlijk meer dan 8.000 illustraties) geeft de architectuurgids een transparant beeld van projecten van Nederlandse architecten. De projecten zijn verdeeld over de disciplines architectuur, interieur, stedenbouw en tuin-en landschap.

Dagelijks wordt de database aangevuld met nieuwe projecten en ondersteund met diverse redactionele items over Nederlandse architectuur.
Architectenweb vergroot door de samenwerking met RBI haar digitale architectuurnetwerk. Dit unieke netwerk is voor architecten de plek bij uitstek om (gerealiseerde) projecten onder de aandacht te brengen bij potentiële opdrachtgevers.

Deelnemende architecten bereiken maandelijks meer dan 150.000 bezoekers en brengen hiermee hun projecten breed onder de aandacht. De database helpt opdrachtgevers bij het maken van een architectenkeuze, maar is ook voor architectuurliefhebbers een rijke bron.

Momenteel maken in totaal negen sites van diverse brancheorganisaties en uitgevers onderdeel uit van het netwerk. De samenwerking met RBI is echter uniek, nooit eerder waren alle disciplines vertegenwoordigd op een partnersite van architectenweb.nl.

Achtergrondinformatie
Over zibb
Zibb staat voor Zakelijk Internet voor Branche en Bedrijf. Het platform Zibb.nl is in korte tijd uitgegroeid tot marktleider in de Business to Business communicatie.
Zibb.nl/bouw werkt nauw samen met de redacties van de toonaangevende vakbladen Bouwwereld, Aannemer, BOUW, Gebouwbeheer, Bouwmarkt en Bouwrevue. Zibb.nl/bouw combineert de nieuwswaarde en actualiteit van de professionele vakbladen met de interactieve mogelijkheden en de actualiteit van het Internet.

Over architectenweb
Architectenweb is de grootste Nederlandse architectuursite. Architectenweb is voornamelijk gericht op de bevordering van de communicatie tussen opdrachtgevers en architecten door middel van het medium Internet. Door de samenwerking met diverse brancheorganisaties en uitgevers worden individuele ontwerpbureaus in staat gesteld zich te presenteren in een groot netwerk van architectuurgerelateerde sites.

Contact gegevens

RBI
De heer Pascal van Sluijs
T 0314-35 82 39
e-mail : Pascal.van.Sluijs@reedbusiness.nl
Internet : www.zibb.nl/bouw

Architectenweb
de heer M.A. Postmus
T 035 - 692 08 74
e-mail : mp@architectenweb.nl
Internet : www.architectenweb.nl

 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl