Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

12 december 2003

Keramag Nederland verhuist naar Rosmalen

Sanitairfabrikant Keramag Nederland verhuist van Amersfoort naar Rosmalen. Vanaf 2 januari is Keramag gevestigd aan de Eikenburglaan 9-h te Rosmalen. De Keramag showroom blijft gevestigd te Amersfoort, voor bezichtiging van het assortiment op afspraak.

De verhuizing naar Rosmalen vindt plaats in het kader van een effectief en kostenbesparend gebruik van de verschillende locaties binnen het Sanitec concern. In Nederland maken zowel Keramag als Sphinx deel uit van het wereldwijde Sanitec concern. In Rosmalen is reeds een zelfstandig opererende wellnessdivisie van Sphinx gevestigd. De kantoorruimte aldaar biedt vanaf 2 januari ook ruimte aan de Nederlandse Keramag organisatie.

Keramag blijft overigens, als vanouds, zelfstandig op de Nederlandse sanitairmarkt opereren. 'Het merk Keramag heeft in de loop der jaren een uitstekende positie opgebouwd in het luxe sanitair. Met innovatieve introducties voor de particuliere badkamer, de toiletruimte en voor openbare sanitaire ruimten blijven we de markt van nieuwe impulsen voorzien', aldus Frank Ponjéé, Commercieel Manager van Nederland. 'Het feit dat we naar Rosmalen verhuizen, naar hetzelfde pand waar een Sphinx divisie gevestigd is, betekent dan ook geenszins dat organisaties of productlijnen samengevoegd worden. Het is puur een kwestie van een zinvolle kostenbesparing binnen het Sanitec concern, die ons bovendien de ruimte biedt om verder te groeien en onze relaties optimaal van dienst te zijn.'


In februari 2004 presenteert Keramag op de sanitairbeurs VSK en Baden in Holland de nieuwste introducties, waaronder de JOOP! badkamer, de designserie 'Citterio 500' en verdergaande innovaties op het gebied van KeraTect dat nu ook verkrijgbaar is op luxe series.

meer info: Keramag

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl