Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

24 mei 2002

GeoKoepels

Op deze website vindt u informatie over het project GeoKoepels, waarmee een multidisciplinair team de CUR-prijs "Morgen de Ruimte" in de wacht heeft gesleept.

Het team van Ingenieursbureau Amsterdam, met het concept van de Geokoepels, heeft de Morgen de Ruimte Prijs gewonnen. Tijdens de feestelijke uitreikingsavond in de Villa Floriade, door zo'n 500 gasten bijgewoond, heeft juryvoorzitter Dick Tommel de prijs op 23 mei 2002 uitgereikt.

Captain Frans Taselaar nam de Oscur, een 25 cm hoge en 6,5 cm brede zuil van zuiver glas, beduusd in ontvangst. Hij zei compleet verrast te zijn. Uit het juryrapport blijkt dat het een nek-aan-nek-race met het team van NEXT Architects is geweest, terwijl de overige teams niet ver achterbleven. IBA won uiteindelijk dankzij een hoge waardering voor de creatieve kwaliteit van hun presentatie. Aan het eind van de avond stond een "tableau de la troupe" van meer dan 60 jonge mensen op het podium om de ovatie van het publiek in ontvangst te nemen. Allemaal kregen ze een replica van de Oscur mee naar huis. Mede dankzij het fantastische optreden van BoomChicago werd het een avond om te gedenken.

[CURnet] [geokoepels]

 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl