Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

2 oktober 2002

 

Isolectra introduceert intelligent wooncomfort
met boek over domotica

Domotica gaat de wereld waarin wij wonen veranderen. Deskundigen zijn het hier unaniem over eens. Isolectra, de innovatieve leverancier van technische componenten en inspirerende oplossingen, is betrokken bij diverse toonaangevende domotica-projecten met haar modulaire productenlijn Realive: het eerste neutrale thuisnetwerk voor domotica. Om de verschillende visies en ontwikkelingen in domotica te bundelen en te verduidelijken heeft Isolectra een boek uitgegeven dat beoogt de kennis over domotica te stimuleren.

In vier hoofdstukken worden lezers systematisch ingewijd in de wereld van domotica; de mogelijkheden, de voordelen, de markttrends, de meningen van toonaangevende deskundigen, praktijkvoorbeelden, de 'bottlenecks' en de toepassingen. Het is toegankelijk geschreven voor iedereen die geïnteresseerd is in het fenomeen of er vanuit de beroepspraktijk mee te maken heeft.

Isolectra is zich bewust van de ontwikkelingen op het gebied van domotica en speelt hierin een actieve rol. Als innovatieve partner voor installateurs en andere partijen in de bouwkolom, heeft Isolectra daarom het concept Realive ontwikkeld. Een concept dat praktisch inspeelt op de behoeften van de hedendaagse consument en rekening houdt met de vakmensen die domotica in de praktijk brengen. Realive is dan ook een uitgebreid pakket domotica-oplossingen dat door de branche met hetzelfde gemak kan worden toegepast als door de eindgebruiker zelf. Realive biedt comfort en gemak voor de woonconsument in de persoonlijke sfeer en heeft daarnaast ook een meerwaarde op de gebieden veiligheid, preventie, energiebesparing, zorg en communicatie.

Voor een succesvolle implementatie van domotica is een nieuwe vorm van samenwerking met de uitvoerende partijen een logische voorwaarde. Het vergt een aanpassing in denk- en werkwijze in de bouwkolom. Met Realive maakt Isolectra als traditionele productenleverancier een belangrijke transformatie naar een rol als meedenkend partner die oplossingen levert. Isolectra wil alle partners in de bouwkolom uitgebreid voorlichten over de vele mogelijkheden op het gebied van domotica. Zo wil Isolectra met architecten, projectontwikkelaars, woning-corporaties, zorg-instellingen, installateurs en system integrators om de tafel om de wensen van de consument op het gebied van intelligent wooncomfort te realiseren.

Het boek is een inspiratie- en informatiebron over de stille revolutie die nu reeds plaatsvindt en biedt de gezamenlijke kennis van Isolectra en vele relevante deskundigen in dit stadium van de domotica-trend. Het boek 'Realive - intelligent wooncomfort met domotica' (160 pagina's gebonden) is een exclusieve uitgave welke niet in de boekhandel verkrijgbaar is.

Voor meer informatie over het boek of over Realive kunt u een bezoek brengen aan http://www.realive.nl

of contact opnemen met Isolectra, Suzanne Klapwijk, telefoon 010-2855287.


 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl