Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

3 november 2002

Bouwlinks: Gericht zoeken op www

Web, dat is een waar woord in verband met de weg vinden op internet. Oneindig veel lijntjes, oneindig veel mogelijkheden om van A tot Z te komen. Een zoekmachine geeft zelden een bevredigend resultaat op. Te veel hits en te weinig concreet. Op goed geluk een URL (een webadres) invoeren in de adresbalk van de internetbrowser wil nog wel eens werken, maar lang niet altijd. Nee, alleen exacte en gerichte verwijzingen naar web- of internetsites, die verdienen de voorkeur.

Gerichte verwijzingen naar allerhande voor de bouw interessante en relevante sites staan in Bouwlinks van zibb.nl/bouw. Deze zogenoemde bouwportal van Elsevier Bouw is de wegwijzer op de digitale snelweg die zich alsmaar en meer en meer vertakt.
Dat steeds maar weer een nieuwe afslag ontdekken en proberen is natuurlijk tegelijk de aardige kant van het world wide web. Ontdekkingen leiden niet zelden tot nieuwe inzichten. Wat dat betreft is de horizon nog lang niet in zicht.
Overigens, surfen blijft een manier die ook aangename verrassingen met zich meebrengt. Maar vóórdat u begint te surfen, begin altijd bij www.zibb.nl/bouw.

De hoofdstukindeling van Bouwlinks is bedoeld als logisch aan te sluiten bij de bouwpraktijk. Alleen, producenten en toeleveranciers van bouwmaterialen en aanverwante zaken komen niet voor in deze publicatie. Daarvoor dienen de leveranciersgidsen van zibb.nl/bouw, bijvoorbeeld de recent gepubliceerde Leveranciersgids daken. Voor het najaar 2002, te beginnen in september, staan er verschillende gidsen, gericht op bouwdelen of delen daarvan, voor publicatie gepland.

Mist u een bouwlink? Is er een interessante link bijgekomen? Laat het weten aan de redactie. Stuur een mail met de juiste URL en met een korte typologie van de site naar zibb.bouw@reedbusiness.nl

 
[meer informatie: Bouwweb - Bouwindex]

 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl