Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

11 januari 2004

De perfecte akoestiek in thuisbioscopen 

Professioneel ingerichte hometheaters zijn in opmars. Art Cinema biedt het Walhalla onder de thuisbioscopen. Het hometheater van Art Cinema is de droom van elke rechtgeaarde thuisbioscoop liefhebber.
De hoge eisen die hierbij worden gesteld aan de beeld- en geluidappartuur dienen ondersteund te worden door een perfecte inrichting. Voor de akoestische binneninrichting is daarom gekozen voor de geluidabsorberende wandbekleding van Mavotrans.

Het bedrijfis gespecialiseerd op het gebied van ontwerp en uitvoering van de perfecte thuisbioscoop.Voor de realisatie van deze perfecte thuisbioscoop wordt uiteraard gebruik gemaakt van topkwaliteit beeld- en geluidapparatuur. Naast dit topsysteem moeten ook de omgevingsfactoren aan het desbetreffende systeem worden aangepast.

De ruimte dient op akoestisch gebied te worden geoptimaliseerd. Voor de geluidabsorptie in de thuisbioscopen wordt Texaa Vibrasto akoestische wandbekleding gebruikt. Door het brede kleurenscala is de inrichting geheel af te stemmen op de wensen van de opdrachtgever.
Het draait niet alleen om het beeld- en geluidsysteem maar het totale interieur moet bijdragen aan een ultiem hometheater

meer info: Mavotrans

bron: AEC Info

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl