Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

22 januari 2004

 

Frank Bouwman:
‘SaniWeb.nl wordt dé badkamersite van Nederland’
 
Frank Bouwman, directeur van SaniWeb.nl te Dinxperlo, is ervan overtuigd: ‘SaniWeb.nl wordt dé badkamersite van Nederland.’ Duidelijk is in ieder geval dat SaniWeb.nl aan een tweede leven is begonnen. Met een nieuw team, een nieuwe aanpak en een nieuwe visie.
 
Frank Bouwman, tevens directeur van Pro3 Marketing tools, nam het noodlijdende, maar in de branche populaire, concept in 2003 over. ‘Inmiddels zijn de nodige veranderingen doorgevoerd en verandering wekt in eerste instantie altijd weerstand. Maar inmiddels is wel duidelijk de SaniWeb.nl nieuwe stijl een waardevol hulpmiddel is voor de branche. Tenslotte zijn fabrikanten, importeurs, groothandels, detaillisten, showroomhouders allemaal geïnteresseerd in één ding…klanten! Alles draait om de consument. SaniWeb.nl bereikt de consument optimaal. En daarmee krijgt de branche weer een betere grip op de markt en op de omzetkansen.’
 
Spectaculaire groei aantal bezoekers
Sinds de start van een grootscheepse consumentencampagne op radio, tv en Internet, is het aantal bezoekers op www.SaniWeb.nl spectaculair gestegen. Van hooguit 500 per dag in het verleden, naar 2.500 per dag na een search engine optimalisatie, naar 10.000 bezoekers per dag sinds de start van de campagne. Die cijfers - en de positieve reacties van bezoekers -  bewijzen dat SaniWeb.nl in een behoefte voorziet.
 
24/7 adressengenerator
SaniWeb.nl is niet alleen een vrijblijvend portaal voor badkamerkopend Nederland. De site is tevens een marketing tool voor de aanbieders. SaniWeb.nl genereert adressen van geïnteresseerde badkamerkopers en wijst de weg naar de producten en de showrooms. ‘Eigenlijk is SaniWeb.nl een virtuele vertegenwoordiger die 24/7 paraat is, klanten werft en adressen genereert. Daarmee draagt SaniWeb.nl heel praktisch en concreet bij tot verhoging van omzetkansen. Van abonnees die SaniWeb.nl serieus inzetten in hun marketingmix, krijgen we dan ook zeer enthousiaste reacties’, aldus Frank Bouwman
 
Beurspartner VSK / Baden in Holland
SaniWeb.nl is officieel partner van de VSK / Baden in Holland en zal zorgdragen voor de dagelijkse informatievoorziening naar de exposanten. SaniWeb.nl is met een eigen stand (09.A060) aanwezig om branchegenoten en consumenten te informeren. Op de SaniWeb.nl site vinden consumenten ondermeer een informatieve ‘Baden in Holland’ rubriek, een kortingsbon en een ontwerpwedstrijd waarmee men de zelf ontworpen droombadkamer kan winnen. De winnende badkamer wordt aangeboden door Villeroy & Boch en zal op 15 februari, tijdens de beurs, worden uitgereikt. Op 8 februari is SaniWeb.nl te gast in het populaire RTL4 programma ‘Business Class’. Met deze aantrekkelijke extra’s draagt SaniWeb.nl bij tot verhoogde aandacht voor deze belangrijke sanitairbeurs.
 
‘De ontwerpwedstrijd heeft voor de branche overigens ook een aantrekkelijk commercieel aspect. De ingediende ontwerpen worden – uiteraard na toestemming -  doorgestuurd naar een showroom in de buurt. Deze beschikt hiermee over een waardevolle, concrete ingang naar nieuwe, potentiële badkamerkopers. Op deze wijze wil SaniWeb.nl de branche optimaal ondersteunen. Het digitale vakblad SaniPro.nl is een aanvulling op het concept en biedt praktische branche-informatie, een nieuwsmanager, een vacature-overzicht, etc.

meer info: Saniweb

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl