Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

15 maart 2004

 

 

Nederlandschap ondersteunt en werkt complexe projecten uit

Nederlandschap houdt zich bezig met het aanjagen en uitwerken van projectideeën op het gebied van natuur, milieu, landschap en water

Nederlandschap doet projectmanagement van complexe projecten in het landelijk gebied en stadsranden. Het specialisme van Nederlandschap kenmerkt zich door een projectidee in alle relevante sectoren te overleggen en zo draagvlak te verwerven en het idee nader vorm te geven. Er is niet een direct specialisme per onderdeel, maar een goede overall kennis van inhoud, beleid, procedures en uiteraard het projectveld.

Nadat vigerend beleid en de bedrijfsmatige, particuliere en publieke belangen in beeld zijn gebracht wordt het plan per onderdeel uitgewerkt. Indien nodig worden externe specialisten ingeschakeld. Door gelijktijdig overleg met diverse partijen gaat het project stap voor stap naar realisatie. Nederlandschap zet hier een breed netwerk in van contacten in de wereld van Ruimtelijke Ordening, Natuur en Landschap, Milieu en Water, zowel voor uitwerking op beleidsniveau als uitwerking van de inhoud. In de projectbegeleiding werkt Nederlandschap actief om politiek draagvlak te verwerven en naar realisatie toe te werken.

 

meer info: Nederlandschap
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl