Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

13 juni 2004

Konematic

Universele vervangingsset voor schuif- en draaideurautomaten

De Konematic® Retrofit Compact is het universele alternatief voor die situaties waar een automatische deuraandrijving aan vervanging toe is, terwijl deurvleugels, montagerail, schuif- of draaiinrichting en afdekkappen nog in goede staat zijn. Door de unieke samenstelling van de vervangingsset kan deze toegepast worden op vrijwel elk merk en type deurautomaat. Er hoeven geen bouwkundige voorzieningen getroffen te worden, omdat de aanpassing alleen betrekking heeft op de automatische aandrijving van de deur. Met de Retrofit Compact beschikt u over een compleet zelfregulerend systeem, waardoor onder andere een perfecte deurloop wordt garandeerd. De Retrofit Compact voldoet aan alle huidige standaarden en internationale eisen van kwaliteit en veiligheid (CE-normen).

Kwaliteit en uitvoering.
De Konematic® Retrofit Compact is ontwikkeld voor intensief gebruik en een betrouwbaar en bedrijfszeker functioneren. Door het kwalitatief hoogstaand concept aan onderdelen is een extreem lange levensduur bewezen, waadoor u weer jaren lang over een deurautomaat op basis van de meest moderne technolgie beschikt. De Retrofit Compact is het hart van de automaat, welke standaard bestaat uit de motor, microcomputer, connectiestangen, omloopwiel, tandriem en bevestigingsbeugels. Optioneel kunnen diverse onderdelen aangepast worden om aan bepaalde wensen of situatie gebonden eisen te voldoen; zoals beveiliging (onder andere fotocellen en signaleringen), accu-unit of gebruiksvriendelijke programmaschakelaar.

Konematic is u graag van dienst met aanvullend advies en begeleiding voor het optimaal realiseren van uw wensen en eisen van de situatie ter plaatse.

bron: Bricsnet

meer info: Konematic Waldoor

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl