Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

2 juli 2004

Bouwpen

Bouwpen vernieuwt zich

Het Genootschap Bouwpen, de vereniging voor journalisten en communicatoren binnen de bouw en weg- en waterbouw, bestaat veertig jaar. Tijdens de algemene ledenvergadering van 17 juni 2004. spraken de aanwezige leden zich uit voor de door het Bestuur voorgestelde heroriëntatie op de rol en functie van het Genootschap Bouwpen in de huidige maatschappelijke omstandigheden.
 
Op hoofdlijnen: Bouwpen zal zich nog verder gaan ontwikkelen tot een zowel intern als extern gericht communicatieplatform. De gebruikelijke studie- en werkbezoeken en excursies zullen, gezien de binnen het vakgebied toegenomen werkdruk, in frequentie worden teruggebracht. Wel verwacht men in plaats daarvan een of meer belangwekkende thema’s diepgaand en uitgebreider dan voorheen te kunnen belichten. Afhankelijk van het type onderwerp denkt men dan aan seminars, discussiebijeenkomsten of zelfs aan een congres. Dergelijke bijeenkomsten zullen dan ook voor niet-leden toegankelijk zijn.
 
Onder dankzegging aan Saskia de Jong voor haar optreden als voorzitter a.i. werd Pim W.A. Metman (62) tot voorzitter van het Genootschap Bouwpen gekozen. Metman is meer dan dertig jaar bezig geweest met marketingcommunicatie en PR voor de afbouwbedrijfstak en was tevens hoofdredacteur van het vakblad Mebest. Door zijn ervaring en de inmiddels meer vrije tijd in zijn agenda, kan hij samen met de overige leden van het Bestuur de hoofdlijnen van de nieuwe aanpak van Bouwpen naar verwachting snel concretiseren.
 
 
Beschikbaar voor aanvullende informatie:
Pim W.A. Metman,
tel. (0347) 34 13 87,
mobiel 06-51366276,
e-mail: p.metman@zonnet.nl
of info@bouwpen.nl.

meer info: Bouwpen
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl