Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

3 juli 2004

Vivend Nesselande

Eerste Vivend woning met nieuw bouwconcept opgeleverd - snel bouwen

Een combinatie van traditionele bouw en houtskeletbouw is een concept waarmee Vivend uit Veenendaal sinds 1 januari 2004 op de markt is gekomen.
Familie Tham uit Gouda heeft als eerste particulier opdrachtgever een vrijstaande woning laten bouwen in Nesselande (Rotterdam) die geheel volgens hun woonwensen is ontworpen en gebouwd en waarbij gebruik is gemaakt van houten skeletwanden waarop betonnen vloeren zijn toegepast. Dit is onder andere mogelijk gemaakt door het toepassen van constructieve vezelbeplating.

Op 11 maart 2004 is de eerste paal geslagen voor de bouw van een vrijstaande villa van 623 m3 en mede door de snelle skeletbouw binnen 4 dagen, is op 2 juli de sleutel uitgereikt aan de nieuwe bewoners. De bouw is door diverse belangstellenden voor een toekomstige bouwkavel nauwlettend gevolgd en Vivend heeft al nieuwe ontwerpen in de maak op verzoek van particuliere opdrachtgevers die naar een exclusieve, comfortabele en betaalbare woning op zoek zijn.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de nieuwe woning van hun dromen zei dhr. Tham bijzonder gelukkig te zijn dat de bouw geheel volgens planning verlopen was, aangezien hij werkzaam is in het onderwijs en zijn wens van begin dit jaar in vervulling zag gaan om tijdens de schoolvakantie te kunnen verhuizen.

Zie www.vivend.nl/projecten_nesselande.htm
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl