Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

15 juli 2004

Altrex Steigers

Altrex introduceert haar "Special Coating Concept" op steigers

Niet zonder trots meldt Altrex een belangrijke innovatie in ons professioneel assortiment, met name het Special Coating Concept voor aluminium rol- en vouwsteigers.

Altrex introduceert het special coating concept voor rol- en vouwsteigers uit de 5000-serie. Afhankelijk van de doelstelling van de eigenaar of gebruiker kan de keuze worden gemaakt uit diverse opties. Standaard wordt de steiger blank (transparant) en het Fiberdeck-platform en de diagonaalschoren rood gecoat, maar het is tevens mogelijk om de schoren in alle RAL-kleuren uit te voeren (de minimum besteleenheid is dan 300 schoren per kleur).

De speciale Altrex-coating heeft een aantal belangrijke voordelen: Gebruikers krijgen geen vuile handen, omdat de coating de steiger beschermt. Dit is voor diverse doelgroepen zoals schilders een zeer groot voordeel. Eveneens door de coating voelt het aluminium minder koud aan. Gegarandeerde lange levensduur van de coating; poedercoating bladdert niet af. De poedercoating wordt door zijn eigenschappen in combinatie met water niet glad (dit in tegenstelling tot het procédé "polyestercoating" dat de steiger wel glad maakt

Gekleurde coating op steigers heeft diverse voordelen op het gebied van herkenbaarheid, bedrijfsuitstraling en diefstalpreventie. Deze voordelen gelden in versterkte mate voor verhuurbedrijven of firma's met een groot aantal steigers. De rood gecoate diagonaalschoren zorgen voor meer opbouwgemak (differentiatie t.o.v. de blank gecoate horizontaalschoren). De niet-gecoate steigers van de 5000-serie blijven uiteraard bestaan; met deze introductie vervolledigen wij ons assortiment. Bijgaand vindt U een folder betreffende het coating concept.

bron: AEC Info

meer info: Altrex
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl