Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

17 september 2004

Markt heeft vertrouwen in Bouw & ICT
Toonaangevende marktpartijen als Arkey Systems BV, Autodesk, Brink Automatisering BV, Centric, CTB ICT Bouw BV, Het Digitale Huis, Ingenieursgroep Kooijman BV, Océ Nederland en Van Meijel Automatisering B.V. hebben zich al ingeschreven voor de vakbeurs Bouw & ICT. Ruim een halfjaar voor aanvang is dan ook reeds 50% van de beschikbare ruimte volgeboekt.

Bouw & ICT 2005

Bouw & ICT is een specialistische vakbeurs voor zowel de manager als de ICT’er in de bouwsector en biedt naast de aantrekkingskracht van een groot, breed evenement de specialistische profilering en een compleet aanbod op uw vakgebied. Bouw & ICT wordt gehouden van woensdag 23 tot en met vrijdag 25 februari. Gelijktijdig met de Internationale Bouwbeurs die van 21 tot en met 26 februari gepland staat.


VNU Exhibitions en Reed Business gaan samenwerken
bij de organisatie van Bouw & ICT.

Dat Reed Business Information nauw betrokken is bij Bouw & ICT spreekt volgens Peter de Winter, hoofdredacteur van Aannemer en Bouwwereld, voor zich. De lezers van professionele vakbladen zoals Bouwwereld en Aannemer verwachten namelijk dat we hen objectiefop de hoogte houden van alle relevante ICT-ontwikkelingen. Dat we doelgericht en kritisch informeren over hoe ICT-hulpmiddelen ondernemers in de bouwsector kunnen helpen een snellere, efficientere bedrijfsvoering te realiseren om zo de kwaliteit van het eindproduct op een hoger plan te tillen. Bouw & ICT pastbinnen deze doelstelling. Informatie en communicatietechnologie speelt immers een steeds prominentere rol in het bouwproces.


Belangrijke branchepartijen uit bouwsector ondersteunen Bouw & ICT
BouwNed, Vianed, SBR, Bouwspiegel en het Forum Systeemhuizen Bouw hebben zich achter het nieuwe initiatief geschaard. Zij zullen dit evenement actief ondersteunen vanuit hun rol in de adviescommissie.

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl