Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

19 september 2004

Gratis Seminar "Bouwbesluitnormen Online" bij NEN

plaats: NEN, Delft, Delftzaal
datum: 29 september 2004

 

Het online raadplegen van normen bestond tot nu toe alleen voor de gehele NEN-normencollectie. Vanaf augustus biedt NEN ook de mogelijkheid om speciale normcollecties, zogenaamde profielen, online aan te bieden, beginnend met de Bouwbesluitserie. Met Bouwbesluitnormen Online raadpleegt, leest en print u direct online alle full-text normen uit het Bouwbesluit. Daarnaast kunt u in de gehele NEN collectie zoeken.

Bouwbesluitnormen online is vooral interessant voor opdrachtgevers in de bouw, voor ontwerpers, architecten, planners en bouwadviseurs, aannemers, planbeoordelaars zoals bouw- en woningtoezichtinstanties en brandweer en toeleveranciers voor de bouw.

Met Bouwbesluitnormen Online zoekt en raadpleegt u direct alle normen uit het bouwbesluit. Met een muisklik verschijnt de full-text norm op uw beeldscherm, compleet met alle afbeeldingen en tabellen. Het zoeken werkt conform de zoektechnologie die ook in de NEN-Normshop wordt gebruikt. De normdocumenten zijn pdf-documenten die speciaal geschikt zijn gemaakt voor het online rechercheren, zoeken en navigeren. De gehele collectie wordt door NEN doorlopend geactualiseerd. U bent dus elke keer op de laatste stand van zaken en u loopt geen risico meer om vervallen documenten te raadplegen.

Met Bouwbesluitnormen Online heeft u

  1. de complete serie Bouwbesluit normen altijd actueel en online direct op uw beeldscherm
  2. geen omkijken meer naar tijdrovend normbeheer of technisch beheer. De techniek wordt door NEN onderhouden volgens de beproefde Normshop technologie.
  3. uw complete normcollectiie is voor een zeer vriendelijke prijs altijd actueel en 24/7 online beschikbaar


Om u kennis te laten maken met Bouwbesluit Online organiseert NEN op 29 september a.s. een gratis middagseminar bij NEN in Delft waarbij wij u de Bouwbesluitnormen Online niet alleen "live" demonstreren maar ook nog eens duidelijk de voordelen en de mogelijke besparingen aan u uitleggen. Ook ontvangt u tijdens dit seminar up-to-date informatie over ontwikkelingen van het Bouwbesluit  en natuurlijk ook over alle andere digitale (bouwbesluit)producten van NEN.


Klik hier voor het programma en meld u zich hier direct aan.
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl