Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

6 oktober 2004

BricsCad verlengt promotie: een volledig DWG compatibele BricsCad V5 package

Ter promotie en kennismaking bieden wij u een volledig DWG compatibele BricsCad V5 package aan tegen een all-in prijs vanaf EUR 275 per licentie. Dit is inclusief 1 jaar ondersteuning en upgrades. Deze promotie wordt nu verlengd tot 15 oktober.

In juni 2004 is BricsCad V5 aangekondigd als opvolger van BricsCad IntelliCad V4 met vele verbeteringen en nieuwe functies. Hiermee is BricsCad V5 nog meer een waardig alternatief geworden voor elke professionele CAD gebruiker.
Het prijsvoordeel is gebleven. BricsCad V5 blijft een zeer prijsgunstig alternatief voor AutoCAD®

Wereldwijd zijn duizenden professionele CAD gebruikers overtuigd geraakt en werken dagelijks met BricsCad V5. Ook in Nederland is ons marktaandeel sterk groeiend, zowel bij grotere CAD gebruikers als Boskalis, Volker Wessels, Mercon, Heijmans en TBI als bij bedrijven van kleinere omvang.

"Voor aanschaf hebben wij BricsCad IntelliCAD uitgebreid getest op compatibiliteit met het tot nu toe door ons gebruikte CAD systeem. De evaluaties hebben plaatsgevonden bij bouw-, installatie- en engineeringsbedrijven van Volker Wessels. In deze verschillende disciplines is gebleken dat BricsCAD IntelliCAD de voor ons belangrijke standaarden volledig ondersteunt. Als Volker Wessels zijn wij nu in staat om tegen aanzienlijk lagere kosten CAD licenties uit te zetten binnen het gehele concern.", aldus Cor van Weenum, Coördinator Automatisering bij Volker Wessels.

Tegelijkertijd werkt BricsCad voortdurend aan functionaliteit, stabiliteit en performance van haar software en geeft op regelmatige basis updates en upgrades vrij.

Daarnaast profiteren BricsCad klanten van de best mogelijke ondersteuning rechtstreeks met de supportdesk, gevestigd bij het ontwikkelcentrum in Gent. Voor gebruikers in Nederland onstaat hiermee een extra voordeel om in het Nederlands te communiceren met de support medewerkers en de ontwikkelaars.

Op verzoek van vele gebruikers biedt BricsCad thans BricsCad V5 All-In.
Een package dat bestaat uit:

  • 1 licentie BricsCad V5 (Pro, geprijsd 325 EUR of Classic, geprijsd 225 EUR).
  • Een upgrade naar BricsCad V6, de volgende major upgrade van de BricsCad software die volgend jaar vrijkomt en thans geprijsd is voor 110 EUR.
  • 1 jaar technische ondersteuning via email, direkt met het BricsCad's Nederlandstalige support team, tegen een huidge prijs van 110 EUR.

De prijs voor de package BricsCad V5 Pro All-In bedraagt 450 EUR en voor BricsCad V5 Classic All-In 350 EUR.

meer info: BricsCad
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl