Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

18 oktober 2004

Bouwkosten-online nu ook op architectenweb.nl
 
Archidat en architectenweb gaan samenwerken. De samenwerking is erop gericht om professionals - waaronder architecten, projectontwikkelaars en woningbouwcorporaties - te voorzien van actuele bouwkosten- en productinformatie.
 
Archidat Bouwkosten is gespecialiseerd in digitale bouwkosteninformatie. Architectenweb – bekend van de gelijknamige architectuurportal -  biedt online informatie over ruim 2.200 (gerealiseerde) referentieprojecten van Nederlandse architecten. Ook bevat de site een uitgebreide bouwproductengids. De samenwerking maakt het mogelijk de referentieprojecten en bouwproducten te voorzien van actuele bouwkosteninformatie en vice versa.
 
Als startshot is vandaag architectenweb.nl uitgebreid met de bouwkostenbibliotheek van Archidat. De bibliotheek bevat momenteel kosteninformatie van meer dan 30.000 bouwmaterialen, 12.000 bouwdelen van meer dan 600 producenten en leveranciers. De  bouwkostenbibliotheek is voorzien van uitgebreide product- en leveranciersinformatie. De bouwkostenbibliotheek zal in een later stadium ook uitgebreid worden met links naar gerelateerde referentieprojecten.
 
Achtergrondinformatie

Over Archidat
Archidat Bouwkosten is sinds 1988 gespecialiseerd in digitale bouwkosteninformatie. Archidat heeft een onderscheidende positie in de markt is onbetwist marktleider in Nederland op het gebied van actuele digitale bouwkostengegevens.

Over Architectenweb
Architectenweb.nl bestaat sinds 6 juni 2002 en is in korte tijd uitgegroeid tot de grootste architectuursite van Nederland. Op architectenweb.nl staan ruim 2.200 referentieprojecten van Nederlandse architecten centraal. Architectenweb.nl biedt dagelijks nieuws, productinformatie en achtergronden en diensten voor (bouw)professionals.

meer info: Architectenweb - Archidat
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl