Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

27 oktober 2004

ESL Healthcare voor complete douchecabines en -deuren in badkamers

ESL Healthcare uit Engeland is producent van complete douchecabines en -deuren voor normale en aangepaste badkamers, waar dan ook in huis.

De douchecabines zijn voorzien van halfhoge deuren, met een zeer lage instap. Het doucheplateau heeft een hoogte van 4 cm of is in hoogte verstelbaar, en zijn prima geschikt voor tijdelijke plaatsing, bijvoorbeeld bij revalidatie. De doucheplateaus kunnen optioneel worden voorzien van een speciale afvoerpomp en een inrijtreeplank voor rolstoelen. Alle douchecabines zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zijn voorzien van kunststof gecoate aluminium profielen, krachtige magneetsluitingen en spatwater-sluitende strips.

ESL levert tevens een pneumatisch deursysteem voor ruimten met een oplopende vloer, waarbij de deurpanelen naar buiten opengaan. De deuren kunnen in 1 of 2 wandprofielen geplaatst worden (alleen aan de scharnierzijde maar ook in een sluitprofiel aan de andere wand).

Door een druk op de knop drukt het pneumatische systeem de deur iets omhoog (voorzien van een gasveer), waardoor deze eenvoudig op de juiste plaats gezet kan worden; waarna de onderzijde van de deur zich op de vloer aansluit. Onder de deuren is een waterkeringsstrip bevestigd, waardoor water binnen de douchedeuren blijft.

Losse spatschermen, 2 of 3 delig zijn ook leverbaar; gemaakt van lichtgewicht kunststof druppelprofiel panelen of onbreekbaar wit polypropyleen

meer info: Sanmedi

bron: Bricsnet
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl