Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

31 oktober 2004

Nieuw: Fjell de authentieke houtkachel van Dovre

Nieuw in het Dru programma zijn de authentieke houtkachels van Dovre. Deze fabrikant uit Belgie heeft al ruim 60 jaar ervaring in het vervaardigen van houtkachels. De nieuwste ontwikkeling binnen het programma is de houtkachel Fjell.

Hier is gekozen voor een geraffineerd modern design dat harmonieus in een veelvoud van interieurstijlen kan worden ondergebracht. Het grote glasoppervlak zorgt voor een onbelemmerd zicht op het sfeervolle vlammenspel. Het speciale glasbeluchtings-systeem maakt dat de ruit langer schoon blijft.

De techniek zit verwerkt in de verbrandingskamer die is uitgerust met een dubbel verbrandingsysteem dat er uiteindelijk voor zorgt dat er een hoger warmterendement is en een schonere, zeer complete en milieuvriendelijke verbranding.

De Fjell is uitgerust met een ontassingsrooster en heeft een boven- en achteraansluiting. Het toestel is vervaardigd uit hoogkwalitatief gietijzer dat zich kenmerkt als een ideale warmtegeleider. Hierdoor kan men rekenen op een optimale warmteafgifte en een zuinig brandstofgebruik.

Naast deze moderne variant heeft DRU het complete Dovre assortiment in huis, waaronder ook klassieke, rustieke modellen, al dan niet geëmailleerd in verschillende kleuren.

meer info: Dru Verwarming

bron: Bricsnet
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl