Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

8 november 2004

BellaVITA Familia; levensloopbestendige gezinsdouche
 
Duscholux introduceert de BellaVITA, een bijzondere uitbreiding binnen haar serie douchewanden. BellaVITA Familia biedt een oplossing voor comfortabel douchen in élke levensfase. Voor peuters en kleuters die nog hulp nodig hebben van een ouder tot en met senioren met mobiliteitsproblemen en mindervaliden. Maar ook voor mensen zonder mobiliteitsproblemen is BellaVITA Familia een comfortabele douchewand met een plus.
 
Boven- en onderdeur
De ‘clou’ van BellaVITA Familia zit ‘m in de deur. De toegangsdeur is namelijk verdeeld in een boven- en onderdeur. Dit biedt als voordeel dat er gemakkelijk hulp geboden kan worden door een verzorger of partner. De onderdeur wordt gesloten en via de bovendeur kan de verzorger/partner assistentie bieden bij het douchen, zonder het ongemak van spatwater. Een slimme oplossing voor mensen die - tijdelijk of permanent - niet zelfstandig kunnen douchen. In combinatie met een douchezitje biedt BellaVITA Familia een veilige, comfortabele doucheruimte aan mensen met mobiliteitsproblemen. Wanneer de douchewand zonder douchebak direct op de tegelvloer wordt geplaatst, is het inrijden van een rolstoel evenmin een probleem.
 
Meerwaarde voor elke doucher
BellaVITA Familia is overigens ook een mooie oplossing voor gezinnen met kleine kinderen die hulp nodig hebben bij het douchen. En wanneer de behoefte aan assistentie niet langer aanwezig is, blijft BellaVITA Familia haar meerwaarde bewijzen.
 
Tijdens het douchen worden de boven- en onderdeur gesloten en na het douchen kan via de bovendeur gemakkelijk een handdoek worden gepakt. Zo blijft de vloer van de badkamer droog. BellaVITA Familia geeft comfortabel douchen de ruimte, in elke levensfase! En daarmee is deze douchewand met recht een levensloopbestendige investering voor het gezin.
 
Elegant design
BellaVITA Familia is beschikbaar in verschillende uitvoeringen en grootten, in helder transparant glas of in glas met een ingeslepen decor. Het design van deze douchewand is tijdloos elegant. Slanke aluminium profielen in combinatie met helder glas sluiten moeiteloos aan bij allerhande badkamerstijlen.

meer info: Duscholux

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl