Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

25 november 2004

VIVEND wil seniorenwoningen in Lelystad

Op woensdagmiddag 22 december 2004 wordt in het Party- en Zalencentrum Bowling aan de Badweg 17 in Lelystad een informatie- , inventarisatie- en discussiebijeenkomst gehouden voor senioren die belangstelling hebben voor een exclusieve, comfortabele en betaalbare seniorenwoning, die in groepsverband gebouwd kan worden op een particuliere bouwkavel (collectief particulier opdrachtgeverschap).

Het initiatief hiervoor komt van VIVEND b.v. uit Veenendaal als gevolg van de vele vragen die genoemde firma heeft ontvangen tijdens het in oktober j.l. gehouden Woonfestival in De Koploper.


De bedoeling van de bijeenkomst is om senioren zelf mee te laten denken over de meest ideale woning waarin de doelgroep zo lang mogelijk kan blijven wonen met zorg voorzieningen als optie of voor latere aanpassing. De koop van de laatste woning in hun leven moet gewoon aan alle wensen kunnen voldoen. Ook worden zij geïnformeerd over de laatste technische ontwikkelingen om tot een comfortabele levensloopbestendige woning te komen.

Ook senioren die niet op het Woonfestival geweest zijn en toch belangstelling hebben zijn natuurlijk van harte welkom. Neemt u dan even contact op met VIVEND (tel 0318-420045), waarna u een uitnodiging zult ontvangen.
De bijeenkomst begint om 14.00 uur.

meer informatie: Vivend
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl