Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

3 december 2004

De heetste vlam heet FLAM - Stijlvolle en milieubewuste verwarming

Bij het belgische bedrijf vindt u een zeer ruim assortiment inbouwhaarden, voorzetkachels, tegelkachels, speksteenkachels, verwarmingsgeneratoren, branders en toebehoren. Bovendien biedt FLAM U een volledig gamma stijlvolle sierschouwen.

Ook in Uw interieur zal een "FLAM" toestel op maat uit het uitgebreide FLAM-gamma de nodige gezelligheid, de intense sfeer en een ongeëvenaarde superbesparing op uw traditionele brandstof brengen.

FLAM's milieuvriendelijke en veilige warmtetechnologie:
Toekomstgericht is milieuvriendelijk verwarmen zonder meer een noodzaak. Het milieu, de kwaliteit van onze leefwereld, verdient onze grootste aandacht. De totale uitstoot bij de individuele woningverwarming is immers met de klassieke systemen zeer vervuilend en belastend voor het milieu. Het geteste FLAM verbrandingssysteem (instelbaar in bijna alle FLAM apparaten) voldoet aan 's werelds strengste milieunorm op vlak van emissie (roetuitstoot), namelijk de E.P.A.-norm. Deze milieunorm is vandaag reeds geldend in de Verenigde staten en Canada. Alleen met een verwarmingstoestel dat aan deze norm kunt u er zeker van zijn dat u milieubewust verwarmt en dat u over enkele jaren uw toestel nog "mag" gebruiken.

Het geteste FLAM multi-turbo verbrandingssysteem werd succesvol bevonden door de Katholieke Universiteit Leuven (België) op emissieuitstoot, milieuvriendelijkheid en veiligheid. De roet uitstoot ligt gemiddeld 10 tot 15 maal lager dan bij een traditionele houtkachel.

meer info: Flam
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl