Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

18 december 2004

de nieuwbouw innovatieprijs: voor en door jonge professionals in de bouw

De (bouw)jeugd heeft de toekomst. De NieuwBouw is het netwerk voor jonge professionals, die betrokken zijn in en bij de sector bouw. De NieuwBouw is gericht op vernieuwing en verandering, en verbetering van het imago van de sector. Verandering van een sector zoals de bouw heeft alles te maken met de toekomst van de sector, en dus met jongeren die actief betrokken zijn bij innovatie.
De NieuwBouw organiseert daarom een prijsvraag door en voor jonge professionals in de bouw. Het doel van de prijs is het promoten en belonen van initiatieven waar jongeren een aanzienlijk aandeel in hebben gehad en actief aan hebben bijgedragen.
 
De NieuwBouw Innovatieprijs is gericht op alle processen in de bouw: van initiatief, ontwerp, realisatie, toelevering, gebruik, renovatie tot en met sloop. Jonge professionals vanuit alle partijen die betrokken zijn in deze processen kunnen meedingen naar de prijs. Een initiatief dient aantoonbaar te hebben bijgedragen aan procesinnovatie in de Nederlandse bouw, zoals bijvoorbeeld vernieuwende wijzen van aanbesteding, ontwerp, logistiek en samenwerking tussen partijen. De prijs zal worden uitgereikt door Minister Brinkhorst tijdens het Revaluing Construction 2005 congres op 22-23 maart 2005.
 
De prijs wordt uitgereikt aan die jonge inzender die het beste initiatief presenteert op het gebied van verandering en verbetering van het bouwproces. De beste inzending wordt verkozen door een expertgroep en een jury van toonaangevende personen op gebied van innovatie en bouw. De prijs bestaat uit een budget t.w.v. 5000 Euro voor een bouwinnovatie studiereis, presentatie van het initiatief tijdens het Revaluing Construction 2005 congres en verdere publiciteit.
 
Kijk voor meer informatie en deelname op www.denieuwbouw.nl, of mail naar prijsvraag@denieuwbouw.nl
 
Sluiting inzendingen op 4 februari 2005
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl