Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

22 december 2004

MAGIC Circle; ronde douchewand voor montage tegen vlakke wand
 
Ronde douchewanden zijn populair. Maar om een ronde douchewand goed tot z’n recht te laten komen, moet deze vrijstaand of in een hoek worden geïnstalleerd. Duscholux wijkt hiervan af, met de introductie van MAGIC Circle. Een opvallend nieuwe verschijning binnen het MAGIC assortiment van douchewanden. Deze douchewand, met vloeiend ronde belijning, kan wel tegen een vlakke wand gemonteerd worden. Zo hebben liefhebbers van rond design meer keuzevrijheid bij de indeling van de badkamer. De ronde douchewand is niet langer veroordeeld tot een vrije hoek.
 
Eigentijds, elegant design
MAGIC Circle heeft een eigentijds, transparant design. Slanke aluminium profielen, in combinatie met helder hardglas, geven de douchewand een stijlvolle uitstraling. De bijzondere, rond gevormde deurgrepen geven het geheel extra cachet. De vloeiend ronde deuren zijn bevestigd aan rechte panelen, waardoor de douchewand naadloos strak tegen een vlakke wand geplaatst kan worden.
 
Op douchebak…
MAGIC Circle kan gecombineerd worden met een bijpassende douchebak, die de vorm van de douchewand accentueert. De vlakke, ondiepe douchebak draagt bij aan het heldere, eigentijdse karakter van de douche.
 
… of tegelvloer
Wie liever zonder douchebak werkt, kan de MAGIC Circle douchewand ook direct op de tegelvloer plaatsen. Hiertoe is de douchewand voorzien van hefscharnieren. Bijkomend voordeel van de plaatsing op de tegelvloer is dat de douchewand met ingeklapte deuren nauwelijks ruimte inneemt. En daarmee wordt de bewegingsvrijheid in de badkamer aanzienlijk verhoogd.
 
 
Compensatiemogelijkheid
De MAGIC Circle douchewand kan ook tegen wanden die niet helemaal recht zijn geplaatst worden. Omdat het profiel iets verstelbaar is, kunnen bouwkundige afwijkingen tot 25mm gecompenseerd worden.
 
MAGIC Circle is een bijzondere aanvulling op het MAGIC assortiment van douchewanden van Duscholux. Daarmee biedt de serie een passende oplossing voor elke wens en ruimte. MAGIC Circle is leverbaar vanaf: € 2.132,-- (excl. BTW)
 
Meer inspirerende badkamerideeën op www.duscholux.nl
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl