met bouwweb vind je meer!


Asset Management Infrastructuur

 

 

 

 

 

4 januari 2005


Makita Zaagmachines: Kort en krachtig, Makita LS1214F en LS0714FL


30 cm capaciteit met klein zaagblad. Het bijzondere aan de LS0714FL is het dubbel glijmechanisme. Hiermee geeft het 190 mm zaagblad u een zaagbereik van 30 cm! Dat heeft een paar sprekende voordelen. Allereerst is de machine pakweg 10 kg lichter dan andere afkorters met dezelfde capaciteit. Een enorm voordeel als u regelmatig van werkplek wisselt. De zaag is veel compacter, en neemt dus maar weinig plaats in.

Laser. Tevens is de LS0714FL voorzien van een laser. Die geeft zeer nauwkeurig de zaaglijn aan. U kunt deze links of rechts van het zaagblad instellen met een eenvoudige draai aan het betreffende knopje. Precies zagen, rekening houdend met de zaagsnede, is nu een fluitje van een cent. De opgebouwde verlichting zorgt voor goed zicht op het zagen. Daarmee werkt u veiliger en preciezer. Links verstek is mogelijk.

Extra hoogte. De nieuwe LS1214F afkortzaag (bladdiameter 305 mm) biedt een zaagcapaciteit van 30,5 cm. De zaaghoogte is maar liefst 11,5 cm. Verstelbare aanslagstukken zorgen voor extra ondersteuning. Deze zaag is bij uitstek geschikt voor haaks en in (dubbel) verstek afkorten van alle denkbare houtsoorten. Met de constante elektronica blijft de zaag zijn werk doen, ook onder belasting.

bron: Bricsnet

meer info: Jecor Putten BV

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

 

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

 

 

Glasbok - transport van glas

c

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2023 bouwweb