met bouwweb vind je meer!


Asset Management Infrastructuur

 

 

 

 

 

3 februari 2005

De dubbele beglazing Thermobel® EnergyN ,
warmer in de winter, koeler in de zomer

Een natuurlijke thermostaat, zomer en winter. De neutrale en transparante laag metaaloxiden die over het EnergyN glas werd aangebracht, is zowel actief als intelligent en gedraagt zich als een thermostaat die de temperatuur regelt naargelang het seizoen. Zo beschermt EnergyN niet enkel tegen de zomerse hitte, maar ook tegen strenge winters en garandeert meer warmtecomfort in de gebouwen.

Laat het licht maar binnen ! De Nederlandse bevolking kampt met een tekort aan licht. Terwijl licht, dat is bekend, onze levenskwaliteit verbetert. Thermobel EnergyN laat meer daglicht door in gebouwen en weert tegelijk een groot deel van de warmte die de zon afgeeft. Thermobel EnergyN maakt grote raamoppervlaktes mogelijk, wat meer ruimtegevoel geeft en dus het wonen aangenamer maakt.
Thermobel EnergyN voor duurzame ontwikkeling. Ook in de architectuur gaat alsmaar meer aandacht naar duurzame ontwikkeling. En de dubbele beglazing met Hoog Rendement van Glaverbel, waaronder het nieuwe Thermobel EnergyN, speelt hierop in. Dit dubbelglas betekent immers een aanzienlijke energiebesparing, zowel qua verwarming als klimaatregeling, en beperkt tegelijk de CO2-uitstoot wat dan weer een pluspunt is voor het milieu.

bron: Bricsnet

meer info: Yourglass

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

 

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

 

 

Glasbok - transport van glas

c

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2023 bouwweb