met bouwweb vind je meer!


Asset Management Infrastructuur

 

 

 

 

 

9 maart 2005


NEN Kabelberekeningen Versie 2005

In 2004 hebben wij NEN Kabelberekeningen Editie 2004 uitgebracht. In nauw contact met gebuikers van dit programma is nagegegaan welke verbeteringen wenselijk zouden zijn. Op grond hiervan is nu de mogelijkheid toegevoegd om met parallelle leidingen te rekenen, zijn de berekeningsingangen teruggebracht naar 5, waarbij bij enkele ingangen de mogelijkheden voor berekening en controle zijn verruimd en de toelichtingen vereenvoudigd.

NEN Kabelberekeningen Versie 2005 is een programma dat u stap voor stap door de berekeningen leidt. Het geeft op het juiste moment opmerkingen en toelichtingen. zo behoudt u het overzicht. Het programma laat zien waar in de NEN 1010 tabellen relevante getallen staan. Dit programma is een samenwerkingsverband tussen NEN en het bedrijf CoreView te Drachten. Meer informatie over NEN Kabelberekeningen kunt u ook vinden op www.coreview.nl.
Ehrbecker Schiefelbusch neemt NEN Kabelberekeningen op in pakket.

Vertegenwoordigers van Ehrbecker Schiefelbusch demonstreren klanten op verzoek NEN Kabelberekeningen 2005. Voordeel voor aspirant-kopers is dat zij het programma volledig uitgelegd kunnen krijgen op hun werkplek, want de vertegenwoordigers hebben het programma op hun laptop staan.

meer info: Nederlands Normalisatie-instituut

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

 

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

 

 

Glasbok - transport van glas

c

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2023 bouwweb