met bouwweb vind je meer!


Asset Management Infrastructuur

 

 

 

 

 

29 maart 2005

Deuctone: de nieuwe kleurencollectie van Deceuninck

Voortdurend worden we geconfronteerd met kleuren. In zoverre zelfs dat we eigenlijk niet meer stil staan bij het hoe en waarom van de kleuren. Ten onrechte blijkt. De gloednieuwe Deceuninck kleurencollectie is hier het beste bewijs van.
Aan de creatie van de collectie is een zorgvuldig proces van selecteren en richting kiezen vooraf gegaan. Kleuren werden weerhouden op basis van twee criteria, intelligentie en doordachtheid.

Een intelligente kleur is er een met voldoende persoonlijkheid om een gevel te accentueren of te harmoniseren, om de aandacht te vestigen op de architectuur en zijn omgeving, of als finishing touch voor een aantrekkelijke woning.
Een doordachte kleur is een kleur die zich weet te vinden in zijn omgeving en die zich aan elk weertype en elke lichtinval aanpast, een kleur die zich in elk stadsgezicht en elk landschap harmonieus integreert.

Kleuren die zich aan deze criteria houden hebben een universeel karakter. De kleuren uit de nieuwe Deceuninck collectie laten zich dan ook niet meeslepen door trendgevoelige en dus tijdelijke modefenomenen. Hierdoor garandeert de nieuwe kleurencollectie u steeds de juiste keuze. Nu en voor altijd.
Intelligent en doordacht. Een prachtige terminologie. Door deze te gebruiken dringt zich onmiddellijk de meest wezenlijke en essentiële vraag op. Wat is nu eigenlijk de bron van al deze kleuren?

Ieder kleur is te herleiden tot een tonaliteit uit de NATUUR. Dit is precies de confrontatie die we dagelijks ervaren en waar we eigenlijk niet bij stilstaan. Vanuit deze gedachtegang werd de nieuwe collectie samengesteld. Een collectie die net als ieder kind een naam draagt. Deuctone®!

Deuctone® illustreert de volwaardigheid van het begrip kleur voor Deceuninck. In tweede instantie blijft deuctone® duidelijk gerelateerd aan de procestechnologie en behoudt ze t.a.v de kleurstabiliteit de Deceuninckgarantie.

Meer info: Deceuninck kunststof BV

bron: AEC Info

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

 

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

 

 

Glasbok - transport van glas

c

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2023 bouwweb