met bouwweb vind je meer!


Asset Management Infrastructuur

 

 

 

 

 

19 april 2005

Duscholux Carat – Actueel sieraad voor de badkamerDuurzame functionaliteit en montagegemak in eigentijds, transparant design

De nieuwe douchewandserie Carat van Duscholux overtuigt door een hoogwaardige uitstraling en kwaliteit, in combinatie met een aantrekkelijke prijsstelling en een nagenoeg onbegrensde flexibiliteit. Carat speelt in op de vraag maar helder transparante, hardglazen douchewanden, maar houdt terdege rekening met duurzaamheid en montagegemak. Carat slaat een brug tussen de esthetische helderheid en transparantie van de profielloze designs en de duurzame functionaliteit en het montagegemak van soortgenoten die zijn voorzien van een frame. Carat heeft zoveel profielen als nodig en zo weinig als mogelijk is.
 
Transparant design met markante belijning
De pure, transparante uitstraling is het resultaat van een harmonieuze combinatie van helder glas, met de markante belijning van de strak vormgegeven verticale profielen. De horizontale profielen daarentegen, zijn decent en bijna onopvallend aanwezig. De deurgreep in strak, eigentijds design geeft de douchewand esthetische meerwaarde.
 
Flexibiliteit
Carat biedt een zeer uitgebreide keuze aan modellen en mogelijkheden. Naast de bekende opties als draai-, pendel-, glijvouw- en schuifdeuren is er een keuze uit drie ronde modellen, een hoekinstap, een vijfhoek en een zijpaneel. Bovendien biedt de serie diverse asymmetrische modellen en vele mogelijkheden voor bijzondere inbouwsituaties. Daarmee biedt de serie nagenoeg onbegrensde flexibiliteit voor aanpassing aan verschillende ruimtes en wensen. Carat biedt daarnaast een keuze uit drie verschillende glassoorten en profielkleuren.
 
Doordachte details
Carat overtuigt door een veelheid aan doordachte details, voor duurzaamheid, comfort, schoonmaak- en montagegemak. De scharnieren en verbindingsstukken zijn van hoogwaardig zinkdrukgietmateriaal en de schuifdeuren glijden op edelstaal gelagerde rollers. De draaiende delen van alle draai- en pendeldeuren zijn voorzien van een hefmechanisme. Het doorlopende scharnierprofiel met afdichting van de pendel- en de glijvouwdeuren en de magneetsluitingen zorgen voor een optimale waterdichtheid. De eenvoudig te reinigen deurdelen zijn uitsluitend voorzien van een verticaal profiel. De waterkeerstrips zijn geïntegreerd in het frame. De draaideuren hebben een stop op 90 graden en op 180 graden. Bijzonder is dat de glijvouwdeuren zowel naar binnen als naar buiten te openen zijn. Voor extra montagegemak kunnen de deursegmenten afzonderlijk worden uitgenomen en afgesteld, zonder demontage van de douchewand. Juist aan deze doordachte details is de innovatieve kracht voor praktische oplossingen van Duscholux te herkennen.
 
Carat is te combineren met een douchebak, maar kan ook rechtstreeks op de tegelvloer geplaatst worden voor een barrièrevrije inloopdouche.

Carat is direct leverbaar vanaf ca. € 700,-- (excl. BTW).
 
Meer inspirerende badkamerideeën op Duscholux

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

 

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

 

 

Glasbok - transport van glas

c

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2023 bouwweb