met bouwweb vind je meer!


Asset Management Infrastructuur

 

 

 

 

 

28 april 2005

BRIS maakt wijzigingen in Bouwbesluit inzichtelijk

In het staatsblad 2005,1 staan de wijzingen gepubliceerd die naar verwachting per 1 juli 2005 in het Bouwbesluit 2003 worden doorgevoerd. Om die veranderingen voor de gebruiker inzichtelijk te maken heeft BRIS in haar software de wijzigingen op een heldere manier verwerkt. In één oogopslag kan worden bekeken wat de voorgestelde veranderingen in het Bouwbesluit zijn.
In "het BrisWarenhuis", het softwareprogramma van BRIS waar de gehele bouwregelgeving op een handige manier in is opgenomen, is het nu ook mogelijk om direct te zien wat de wijzingen, gepubliceerd in het staatsblad
2005, 1 zijn.

Door middel van gemarkeerde teksten wordt duidelijk wat er in het Bouwbesluit is vervangen, toegevoegd of weggelaten. Deze wijzigingen zijn in de tekst en in de stuurtabel doorgevoerd. Met het oog op de vele wijzingen in het Bouwbesluit die waarschijnlijk in juli 2005 van kracht worden is dit een zeer handig hulpmiddel en heeft men direct inzicht in de veranderingen. Middels een knop zijn de wijzingen aan of uit te schakelen.

De wijzigingen in het Bouwbesluit hebben grotendeels betrekking op: het schrappen van eisen, afstemming met andere voorschriften en beleid, nieuwe en scherpere eisen en correctie van onjuistheden en actualisering.

Nadere informatie is te verkrijgen bij BRIS bv,
telefoon 010-413 83 99.

meer info: Bris

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

 

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

 

 

Glasbok - transport van glas

c

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2023 bouwweb