met bouwweb vind je meer!


Asset Management Infrastructuur

 

 

 

 

 

6 mei 2005

Deuren worden geopend: Doorwin verkoopt Garant

De Doorwin groep heeft overeenstemming bereikt over de verkoop van de Duitse binnendeurenfabrikant Garant Türen & Zargen. Garant wordt overgenomen door investeerder Halder.

De verkoop van Garant past binnen de strategie van Doorwin. Deze is gericht op versteviging van de positie als marktleider in de Nederlandse markt voor houten en kunststof kozijnen, buitendeuren en gevelelementen. De grootschalige binnendeuractiviteiten van Garant passen niet langer in de kernactiviteiten van de Eindhovense groep. De verkoop past in de lijn die Doorwin reeds had ingezet met de verkoop van Theuma en Polynorm.

Doorwin is sinds de jaren ’90 marktleider op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van houten en kunststof kozijnen, buitendeuren en gevelsluitende elementen. De groep bestaat na de verkoop van Garant een 15-tal zelfstandig opererende bedrijven, elk met een eigen specialisme. De jaaromzet van de groep is, na de verkoop van Garant, circa € 180 miljoen. Met het afstoten van de Duitse activiteiten kan Doorwin zich beter concentreren op de professionele markt in Nederland.

meer info: Doorwin

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

 

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

 

 

Glasbok - transport van glas

c

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2023 bouwweb