met bouwweb vind je meer!


Asset Management Infrastructuur

 

 

 

 

 

13 mei 2005

Praktijkdag Openbare Ruimte op 3 november 2005

Voor de tweede keer organiseert CROW de Praktijkdag Openbare Ruimte. Op 3 november 2005 vindt deze dag plaats in het Infotainment Centre CineMec te Ede. Opdrachtgevers, beheerders, opdrachtnemers en ontwerpbureaus op het gebied van openbare ruimte, stedenbouw, verkeerskunde en ruimtelijke ordening komen bij elkaar om kennis uit te wisselen en contacten te leggen.

De verschillende vakdisciplines hebben als doel een goed functionerende openbare ruimte. Die gezamenlijke doelstelling noodzaakt tot een goede samenwerking. De Praktijkdag Openbare Ruimte springt hier op in door de raakvlakken tussen de disciplines zichtbaar te maken. De plenaire opening gaat dan ook over de integratie van de vakgebieden. In de verschillende parallelsessies komen de combinaties stedenbouw en ontwerp, ontwerp en beheer en beheer en uitvoering aan bod. De afsluiting vindt plenair plaats door middel van een discussie over de vraag ‘is het tijd voor een integrale benadering?’.

Naast ruimte voor lezingen en discussies biedt de praktijkdag ook volop de gelegenheid voor het leggen van contacten en het uitwisselen van ervaring.

Wilt u meer informatie ?, bel (0318) 69 53 71. of kijk op. CROW.nl

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

 

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

 

 

Glasbok - transport van glas

c

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2023 bouwweb