met bouwweb vind je meer!


Asset Management Infrastructuur

 

 

 

 

 

14 mei 2005

Revolutionair projectmanagement: BricsCad introduceert Vista

Vista integreert projectmanagement en projectcommunicatie in al uw interne en externe operaties. Alle eigen medewerkers en projectpartners hebben, mits autorisatie, toegang tot dezelfde gegevens. Versiebeheer zorgt ervoor dat iedereen met de juiste versie van de gegevens aan de slag gaat. Tevens wordt hierdoor automatisch een projectendossier opgebouwd.

Om met Vista te gaan werken, hoeven uw medewerkers en projectpartners geen software te installeren. Een internet browser volstaat. De ingebouwde viewer maakt het mogelijk om allerhande fileformaten (tekst, CAD tekeningen, foto's, grafische documenten) te bekijken, uit te printen of van commentaar te voorzien ("redlining" zonder dat de desbetreffende software op de werkplek geïnstalleerd hoeft te zijn. Ook de project-kalender en mail-communicatie kunnen via Vista beheerd worden, evenals het volledige takenbeheer. Hierdoor wordt alle projectdata op een snelle, eenduidige manier via Vista ontsloten.

De beschikbaarheid van uw data op Vista is te allen tijde verzekerd. BricsCad heeft immers gezocht naar de best mogelijke beveiliging voor uw bedrijfsgegevens. Dankzij een housing overeenkomst met Belgacom, een belangrijke telecom provider met hoofdzetel in Brussel, is uw projectdata gegarandeerd in veilige handen. Belgacom behaalde onlangs het internationale SunTone Certificaat, een referentie in de markt.

Ervaar zelf hoe online projectmanagement gebruikt kan worden in grote projecten, maar ook in kleinere, korte termijn projecten. BricsCad Vista maakt als eerste onbeperkt gebruik van online projectmanagement mogelijk tegen een vast jaartarief.

bron: BricsCad NV

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

 

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

 

 

 

 

Glasbok - transport van glas

c

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2023 bouwweb